TEMAN SETIA

Serum Best by Dr.Beau

ASSALAMUALAIKUM....




        Hello readers.....hari ni mood nak cantik aku turn on haha....sejak ada setagram baru ni memang habis la duit aku beli macam2...aku ni tengah cari produk untuk repair kulit aku...memang dah teruk kulit....jerawat senang sangat naik....kerja kena panas hari2 memang habis lerr kulit iolls yang dulu nya macam baby sangattttt nie....haha....akhirnya aku jumpa la jugak Dr.beau ni sebab tengok setagram Ekashariff....tengok muka dia pinkish sangat...teruja tau....




          Nie ha....mula dulu aku ingat pills macam suplement ke apa...rupanya serum dap dap jer kat muka....kalau pills memang idak lerr aku nak try sebab tak suka takut effect dalaman....yang atas tu free gift night cream...best sangat tau beli Dr Beau dapat free gift lagi...so macam mana penggunaan dia atas aku setakat ni???baca lerr sampai habis....








            Ok ni gambar dalam last two weeks macam tu la time ni memang aku tak guna any products sebab aku malas...satu lagi banyak sangat products tak sesuai muka aku....bintik bintik merah dengan jerawat bawah dagu tu memang benda wajib la...tak pernah hilang...guna apa pun tak hilang...patah semangat iolls tau...nak selfie pun malas...sebab malu dengan muka sendiri.....












         Finally result lepas dua hari...teruja mak nokss...hilang jerawat bawah dagu....bintik merah pun tak nampak....gila tak teruja...yang lagi best muka fresh sampai balik kerja...fyi aku kerja 12 jam...memang masuk kerja muka artis...balik kerja muka hantu la...tapi pakai Dr.Beau ni balik kerja pun muka macam baru lepas mandi....so ualls tunggu lagi ke...cepat la pi terjah ig @drbeau_official ni untuk tengok testimoni mereka yang dah berjaya...rege???mahal sikit tapi tak sampai Rm100...berbaloi sangat tau dengan hasil + owner yang friendly gila....nanti lepas seminggu aku update lagi...mana tahu bleh jadi kulit Ekashariff...eh?haha...











           Ni ig owner....cepat la pegi follow...tengok followers dia ramai weyh....tak kan tak percaya lagi...eh yang latest feedback tu aku punya....haha tq owner...malu iolls tau...em em korang pakai skincare apa??



*nota NT : usaha usaha usaha
  


TERIMA KASIH SUDI SINGGAH :)

COPYRIGHT @ NYAMUK TERBANG 0216