TEMAN SETIA

Joras And Stars 2016

ASSALAMUALAIKUM....





      Hello readers...selepas sitkom komedi Bocey and Friends...ada pulaks sitkom baru iaitu Joras and Stars..dulu Bocey and Friends memang aku hadap dari episod 1 sampai episod 13...memang gila sungguh dengan kumpulan bocey...sampai berpuluh kali ulang...setiap kali nak tido mesti tengok...tak boleh tido kau kalau tak tengok...dengan penampilan khas Zulin Aziz...memang lagi terhibur lah..hilang habis semua stress...





        Terbaru sitkom Joras Stars tidak kurang hebatnya....aku pun dah layan beberapa episod...tergelak jugak la dengan gelagat Rahim,Syuk dan Joey serta beberapa artis undangan lain seperti Black,Shasha Saidin dan ramai lagi...Joras and Stars keudara setiap hari Khamis jam 10.30 malam di Astro Warna dan Mustika HD dan siaran ulangan pada hari Ahad jam 11.30 pagi....mampukah Joras and Stars setanding Bocey and Friends...korang nilailah sendiri...aku dah ada jawapan sendiri...hiks....dedaaa....








*nota NT :: online sampai pagi







TERIMA KASIH SUDI SINGGAH :)

COPYRIGHT @ NYAMUK TERBANG 0216