TEMAN SETIA

RM50 Untuk Top Referrel

ASSALAMUALAIKUM......



       Hello readers...kali nie nak buat entry best punya untuk korang..nak kongsi rezeki..hiks..aku nak kasi korang RM50 cash tau..bukan baucar dan bukan barang atau hamper dan seangkatannya...tapi idak ler aku nak bagi free macam tue je...kena la jugak buat kerja yer dak....aku mencari top referrel uolls..klik SINI dulu



SYARAT -SYARAT 
1.Buat satu entry 'RM50 Untuk Top Referrel' 
2. Tulis lah sikit pasal blog nie..apa saja *taknak tulis pun takper 
3. Masukkan blog nie di side bar blog korang 
4. Tinggal url blog dekat ruang komen 
5. Tarikh tutup 30JUN2013




   Ha tu je lah....kesian pulak nak suruh korang buat macam-macam kan?aku tak wajibkan korang follow blog nie..nak follow ke tak tu terpulang..pemenang akan ditentukan berdasarkan top referrel...aku tengok dekat nuffnang je tau..kalau blog korang yang paling banyak tarik pengunjung masuk ke sini..kira koranglah menang...in case kalau ada 2 orang sama jumlah referrel..aku akan bukak satu lagi pusingan akhir untuk dua orang tu...adil???sebab pemenang hanya sorang...ok...so jom lah join..jom jom...




TERIMA KASIH SUDI SINGGAH :)

25 sayang gua:

Unknown said...

http://nabilamedan-taipmenaip.blogspot.com/2013/05/rm50-untuk-top-referrel.html

Azhafizah MN said...

ok noted :)

Unknown said...

join..

http://www.syuhadasalleh.my/2013/05/rm50-untuk-top-referrel.html

Unknown said...

saya join =)

http://akusukaketawa.blogspot.com/2013/05/rm50-untuk-top-referrel.html

Nurin Aqilah said...

Nurin joined !

http://nurin-aqilah.blogspot.com/2013/05/rm50-untuk-top-referrel.html

Nblh said...

Assalamualaikum. Joined :3

http://behindmysoom.blogspot.com/2013/05/rm50-untuk-top-referrel.html

Diyanah Azhar said...

Join ! ^^

http://bilajaricomelnimenaip.blogspot.com/2013/05/rm-50-untuk-top-referrel.html

Unknown said...

join..:) http://sitizawiah95.blogspot.com/2013/05/rm50-untuk-top-referrel.html

wana wazm said...

join...
http://coretangirlblog.blogspot.com/2013/05/rm50-untuk-top-referrel.html

Unknown said...

http://sweet7cupcakes.blogspot.com/2013/05/rm50-untuk-top-referral.html

Mojat Cerewet said...

join .

http://cerewetsentiasa.blogspot.com/2013/05/rm50-untuk-top-referrel.html

Ryuzaki Matsuyama said...

huhu..... saya tak bnyk followers nak referral pun tak leh

Akupenghibur.com said...

acik join :) http://www.akupenghibur.com/2013/05/rm50-untuk-top-referrel.html

Nur Aina Syafiqah said...

Join ^^

http://aynasyafiqah.blogspot.com/2013/05/rm50-untuk-top-referrel.html

http://mhakimfaiz.blogspot.com said...

All the best and good luck semua peserta ..

http://mhakimfaiz.blogspot.com said...

Done follow blog ini.. visit back

sabrinashekhahmad said...

http://sabghina.blogspot.com/2013/05/rm50-untuk-top-referrel.html

Edrina Zulkafli said...

join :)

http://edrina-dafinites94.blogspot.com/2013/05/rm50-untuk-top-referrel.html

Anonymous said...

blogger femes pon join ... kalah laa yang lain tuu :3

Unknown said...

http://www.menulismenconteng.my/2013/05/rm50-untuk-top-referrel.html

Apple Pearl said...

apple join :)

http://applepearlhaira.blogspot.com/2013/05/rm50-untuk-top-referrel.html

Syahirah Hashim said...

Iyraa join :)

http://iyraacariyno.blogspot.com/2013/05/rm50-untuk-top-referrel.html

shana said...

http://wilmashana.blogspot.com/2013/06/rm50-untuk-top-referrel.html

Carlos Santiago said...

waaa... mcm menarik... tapi traffic blog aku slow. konfem susah menang.

Iela (Gadis sulong) said...

join !

http://littlekakak.blogspot.com/2013/06/rm50-untuk-top-referrel.html

COPYRIGHT @ NYAMUK TERBANG 0216