TEMAN SETIA

NUFFNANG | Nuff Tunai Janji

ASSALAMUALAIKUM....




         Semalam balik rumah mama hulur sampul..tetiba jer..dekat kepala fikir ada orang bagi kad raya...sebab sebelum nie asal sampul jer mesti kad raya...takpun surat promote entah apa kebenda....so letak tepi sebab malas bukak..lagipun depan takder pun tulis urusan seri paduka baginda..so anggap macam tak penting...malam baru tergehegeh cari..baru bukan..dan rasa macam nak lompat sampai ke bumbung bila.....................



|
|
|
|
|
|
|
|
|
\/



      Lulz.....surat dari abang nuffnang rupanya...dia bagi cek...wow wow wow.....ahha....hari tu nuff cakap bulan 4 baru dapat..ala nuff nie saja bagi surprise tau tau...amboi sweet sangat....walaupun tak seberapa tapi ok lah sebagai balasan hasil titik peluh lebih setahun bina blog...so korang sapa cakap nuff tipu..mai nak babap....


*nota NT : Rezeki masuk :)


TERIMA KASIH SUDI SINGGAH :)

5 sayang gua:

Ainim Suju said...

tahniah awak..kita belum cash out lagi..tak tau bila nak cash out..

Dianaa said...

tahniah :D
dah lama tak cash out Nuff

Azhafizah Md Nor said...

Alhamdulillah..moga terus dimurahkan rezeki..aminn

Namee Roslan said...

nuffnang punya cheque mmg lmbt sikit tp jangan risau, diorang bayar. :)

yun yazwani said...

untungnyer orang tu dapat rezeki.. congrats..

COPYRIGHT @ NYAMUK TERBANG 0216