TEMAN SETIA

Rawat Muka Dengan Gel Aloe Gamat

ASSALAMUALAIKUM.....



        Hello readers.....bila takleh tido sampai pukul 4 pagi mulalah selongkar bilik tengok apa yang ada..tetiba jumpa Gel Aloe Gamat yang mama bagi tapi tak pernah pakai...so disebabkan bosan try lah tempek2 dekat muka...kihkih





       D'Herbs Gel Aloe Gamat....comel weyh botol dia..macam botol syampu...kegunaan untuk hilangkan parut..tapi aku guna untuk muka..sebab gel nie boleh melembapkan muka yang kering...semalam test dekat muka....bajet macam dok dekat spa..memang mudah meresap...lepas pakai terus tido..kengkonon pakai mask la...kihkih..bangun pagi benda pertama cari cermin..yehuuu nak tengok apa yang jadi..and yes!!!terkejut...sebab selalu kalau bangun pagi muka aku mengelupas....tapi lepas pakai nie..bangun tadi muka lembap jer...gi mandi..cuci muka pun still nampak lambat...ouhh nie yang best sangat nie...


       Korang yang ada problem muka tu leh try guna Gel Aloe Gamat nie..aku berani pakai sebab aloe vera dengan gamat memang antara bahan semulajadi yang ada banyak kegunaan...so dapatkan Gel Aloe Gamat keluaran D'Herbs dari pengedar yang sah...produk D'Herbs terlajak laris!!


*nota NT :: jumpa rezeki baru..alhamdulillah


TERIMA KASIH SUDI SINGGAH :)

1 sayang gua:

MG schmidt said...

owh ..produk bru dherb ke ni
bru tau ni
nk lembabkan muka bes x?

COPYRIGHT @ NYAMUK TERBANG 0216