TEMAN SETIA

Alahai Dah Kenapa??

ASSALAMUALAIKUM.....






     Hello readers....sebulan jugak la tak menaip...kebas sangat tangan bila lama tak menaip nih...kahkah...ahkak busy sesangat..balik kerja terus tido...nak mengadap laptop pun tak menyempat....nie pun sesaja on sebab dah alang-alang submit order...punya semangat on bllog alih-alih ni yang dapat...




        


       Wuaaa...dah bertahun aku dengan nuffnang ni..kenapa sekarang baru gliterrati aku hilang....why???xde pun iklan apa-apa dekat blog aku.....kalau nak kata sebab heartbeat tu..dah berkurun aku letak sebelum ni takde apa-apa masalah pun..kenapa baru sekarang???sedihnya gini...hilang tau semangat nak update blog...mata duitan sangat kahkah...



      Aku tak kesah sangat pun sebenarnya...cuma pelik jugak la sebab tak pernah aku ubah apa-apa dalam blog ni dari dulu lagi....tetiba ja kan camni...hmm ada yang tolong explain tak??tenkiu...muahh....



*nota NT :: entry pendek sebab kejar masa

TERIMA KASIH SUDI SINGGAH :)

6 sayang gua:

Lea IsNawi said...

sama la..nuffnang kat blog aku pun hilang jugak dah. Padahal dh ubah apa2 setting pun

Syafik Kamaluddin said...

aku pun dah takde apa-apa lagi kat nuffnang tu. hahaha. sebab dah lama xde blog. bru nk belajar smula tulis blog. jom lawat saya

FAYYADHAH said...

takde pengalaman pulak kena macam ni. semoga tabah, huhu

ridoma said...

saya pun tak pasti.. tapi banyak benda pelik2 jadi sekarang ni

Syafik Kamaluddin said...

hahaha glliterri hilang sebab dia geli2

Syafik Kamaluddin said...

nyamuk masih terbang ke ?

macam kau ingt aku. haha

COPYRIGHT @ NYAMUK TERBANG 0216