TEMAN SETIA

Bawal Kangaroo RM3

ASSALAMUALAIKUM....



       Hello readers..alhamdulillah akhirnya berjaya juga siapkan semua tugasan dan sekarang feel final exam pulak....haiyooo takut nya lahh.....


       Sebenarnya dah tak tahu nak update apa..then godek-godek email...ada pulak kerja kena update...ehee....so now dengan lafaz bismillahirahmanirrahim dengan ini saya ingin mengumumkan bahawa tudung2u telah menawarkan bawal kangaroo dengan harga RM3 sahaja khas buat pembaca blog ini...


      Wey RM3 mana nak dapat nie weyh...as u know tudung kangaroo sangat-sangat lah best dipakai..dengan macam-macam pilihan warna,selesa dan paling penting senang dibentuk...






       Maksimum hanya 2 helai ja tau untuk satu order..dan untuk pengetahuan semua banyak warna dah out of stok..so cepat-cepat la rebut peluang nie sebelum terlambat...macam mana nak order??ok terus ke SINI untuk urusan order dan jugak pilihan warna...hepy shopping uolss...


*nota NT :: baru berkesempatan nak uruskan hadiah GA


TERIMA KASIH SUDI SINGGAH :)

7 sayang gua:

Nur Madihah said...

murahnya!

Ida Yuni said...

Slm..dr GA Sweet Giveaway By Misz Nadea & Liniey Nor. Slm knl..Done follow..=)
Jom support GA ida http://kisahkita-story.blogspot.com/2014/04/simple-1st-giveaway-blog-kisah-kita.html

ciknadrahismail said...

saya da beli dua:)

Karimah Zulkafali said...

Murahnye!
Jenjalan sambil follow :D
http://theonlygirl98.blogspot.com/

Wati Fauzi said...

saya berminat....pm saya

misz sweetie chieyda said...

salam sis .. only max 2 pcs ke ?? klu sye nak ambik borong bnyk.. boley dptkan harga RM3 ???

Nur Amirqa said...

Saya pembekal pelbagai jenis tudung dengan harga murahh, boleh whtsapp 0176156296

COPYRIGHT @ NYAMUK TERBANG 0216