TEMAN SETIA

Jawapan Untuk Bibir Menawan

ASSALAMUALAIKUM......



       Hello readers...dengan riak dan takburnya nak umumkan bahawa gua dah habis final exam..yeehuuu....seronok gila dah cuti sem even kena kerja tapi takpa boleh rehat otak kihkih...dah cuti maka wajiblah entry entry mengarut dan merepek akan terhasil dengan banyaknya..yezza...cheq suka aih!!



      Sekarang nie dekat tempat aku cuaca memang sangat tak menentu..kejap hujan..kejap panas...aku nie pulak pesen badan tak dapat terima keadaan cuaca sebegini rupa nanti mulalah benda pelik nak jadi dekat badan*mengada tahap tinggi KLCC....and yes!!sekarang mulut dah mengelupas dengan teruknya....serius..macam nak hancur jer....aku pulak suka sangat tarik kulit mulut yang mengelupas tu..so makin teruk la jadi....



      Jadi sebagai bukti betapa sayangnya seorang ibu terhadap anaknya*ayat mau gempak...mak aku pun belilah benda nie...




        Lipstik collagen kau...haa...tak payah nak cucuk botox bagai..kihkih...lipstik nie boleh melembapkan bibir dan merawat masalah bibir kering...




      Yang bestnya nie lipstick magic...kehkeh....tengok stick dia macam takder warna kan...tapi bila apply kat mulut..warna jadi lawa weyh...ikut warna darah..seriusly!!!....aku dah pakai 3 hari...and yes..memang dah kurang sikit dah kering kat bibir...best best...korang kena try tau...produk keluaran dherbs memang terlajak laris!!!



*nota NT :: for those yang nak cari tudung bawal yang corak up to date boleh ke online shop saya di SINI


TERIMA KASIH SUDI SINGGAH :)

3 sayang gua:

Farahin Izzati said...

sy pun guna lipstik collegen ni tapi lipstik uh milik bonda haha, kalo nak guna kena sorok2 :p hehe

#notatangan : jemput ke blog farahin ehfarahin.blogspot.com ;)

Huny eda said...

owwwh..tahnks dear share

Hafezah Yusoff said...

ye betul saya pun pakai jugak. memang terbaik la bibir nampak pinkish gitewww ^_^

COPYRIGHT @ NYAMUK TERBANG 0216