TEMAN SETIA

Wangi Yang Tak Terkata

ASSALAMUALAIKUM.....




        Hello readers....happy wednesday...sekarang cuti sem cuti sem cuti sem...yehhuu...walaupun setiap entry aku cakap camni tapi aku nak jugak suka sebab cuti sem sangatlah bermakna bagi seorang pelajar IPTA....tak dak assigment...tak dak test...tak dak kuiz...memang boleh bercuti dengan sepenuhnya...kihkih...



       Kali nie iolls nak review produl...review la sangat..padahal saja gedik nak bagitau orang....haha....hari tu ada akak atas tempat kerja aku datang promote perfume..memang dia bawa perfume yang super banyak sampai pening bau....dia bawa pun sebab bebudak kerja aku nak beli..aku pun saja la gatal tangan pergi test bau perfume tu semua...terus tersangkut beli jugak sebotol...kahkah...tu pun sebab terlampau best bau dia....yang tak best nya pakai seminggu habis sebotol dah...pesen suka tenyeh bebanyak...haha






       Rosalina ayamor!!!haha kemain nama amore....bila dah habis sebotol kecil..bersungguh cari lagi...lepas tu terjumpa yang botol besar sikit...tupun habis cepat jugak...aish...kalau korang nak tahu macam mana wanginya bau dia..korang boleh try bau..selalu perfume gini ada dekat kedai-kedai makan dengan kedai runcit..kedai buku pun ada jugak kekadang...dekat bahagian kaunter...ok tu ja nak cakap...bye


*nota NT:: fokus dekat bisnes online


TERIMA KASIH SUDI SINGGAH :)

2 sayang gua:

Syeeda said...

sama tak dengan amore syeeda? hii memang best bau amore tu..lembut

ASaDa RyutaRo said...

hari tu ada jugak org promote.. tapi tak beli. duk sapu tester kat tangan pastu lap kat baju banyak kali je. hahaha..

COPYRIGHT @ NYAMUK TERBANG 0216