TEMAN SETIA

Watsons Touch N Go

ASSALAMUALAIKUM....




        Hello readers.....lama gila dah rasa tak update...so hari nie nak update ekspress sebab ada kerja nak kena buat....tadi sempat la jugak kuar jenjalan ngna family..niat asal nak lawat kawan eksiden dekat sepital tapi dia dah kuar wad dah so melencong ke lain....singgah tesco sebab nak beli barang..kebetulan dekat tesco area tempat aku nie baru renovate jadi haruslah aku jelajah ke setiap kedai baru di dalamnya..hikhik..padahal pergi watsons jer...






      this is apa yang aku beli..sebenarnya biore nose strip tue ada lagi tapi disebabkan dia comel aku rembat jugak...haiyoo geram....hihi..yang lelain tu memang officially dah habis berzaman..so terpaksa la beli walaupun sepatutnya nak tunggu gaji...





        Niat sebenar nak cerita pasal nie jer.....watsons dah buat kad baru tau which is ada dua function..boleh guna untuk shopping + touch n go..yuhuuu this is kebaboom wokeyh....korang boleh topup touch n go dalam nie....so tak payah nak serabut kepala bawak banyak-banyak kad kan....just guna 1 kad untuk dua kegunaan...dan dan once korang guna touch n go..points akan dimasukkan jugak dalam watsons kad macam korang shopping dalam watsons...yahuuuu...cheq suka!!!



        So jom cepat-cepat tukar kad lama korang dengan yang baru dan dapatkan rewards baucer percuma....jom!!!


*nota NT :: berdikari yukk



TERIMA KASIH SUDI SINGGAH :)

2 sayang gua:

Anisyamir Leejo said...

Drivethru sini sambil follow @2169

Liniey Nor said...

Assalamualaikum.

If belum join GA Nad dan Liniey, jemput join ea :) Ada 2 top refferal, jadi dinasihatkan join secepat mungkin utk berpeluang menang top refferal.

Kalau dah join, teruskan promote GA menggunakan link entri penyertaan ea.

Dan..

90+ pemenang random dicari !

http://www.linieynor.com/2014/03/sweet-giveaway-by-misz-nadea-liniey-nor_14.html

Untuk melihat senarai sponsor beserta hadiah boleh klik link http://www.linieynor.com/2014/03/senarai-sponsor-dan-hadiah-sweet.html

:)

COPYRIGHT @ NYAMUK TERBANG 0216