TEMAN SETIA

MINI GIVEAWAY KCOLLY BY SYIERA FIRDAUS

ASSALAMUALAIKUM.....




      Hello readers...jari jemari dahku rajin lagi untuk update entry walaupun entry join GA sajoo....padahal malas nak mampus dah nie..tengok tajuk pun dah tahu malas sebab capslock bagai...nampak sangat aku copy jer dari entry si penganjur...kehkeh...so i join this GA yaww dear syiera...







Assalamualaikum

Tekan banner untuk join


PEMBAHAGIAN HADIAH
TOP REFERRAL
Kcolly x 1 pemenang
RANDOM
Perla Coffee x 1 pemenang
TAMAT BILA-BILA MASA
Good luck!




      Untung2 leh jadi cantik iolls...uolls nak join pun boleh tekan jer banner atas tue...jom cantik sama-sama....mmuahhh


*nota NT :: motif sangat berkiss bagai dalam entry nie..




TERIMA KASIH SUDI SINGGAH :)

2 sayang gua:

Umie Artoqiemie said...

goodluck ye nyamuk terbang!!

Miqha Azmi said...

salam,,iqha singgah sini dr segmen sama,,gudluck ye ;)
http://mylifemiqhaazmi.blogspot.com/2014/05/mini-giveaway-kcolly-by-syiera-firdaus.html

COPYRIGHT @ NYAMUK TERBANG 0216