TEMAN SETIA

Segmen Blogger Aktif

ASSALAMUALAIKUM......





       Hello readers.....rasa rajin pulak tangan nie nak update blog...taknak buat entry just nak join segmen...eh nie bukan entry??haha abaikan...so first kita follow dulu yer syarat segmen...



Salam .
Anda masih aktif berblogging ?
Jom sertai segmen mudah ni.
Tak pasal-pasal dapat traffic free, follower free .
yang paling penting blogger's friendship


klik banner untuk join the community :D 

good luck !



       So atas tue adalah syarat join segmen..korang boleh klik terus banner untuk join...aku memang pemalas nak mampus..aku tempek jer html yang tuan blog bagi...tue hasil dia cam atas nie...aaaaa....nak ngomel la sikit...dulu masa aku mula buat blog tak salah aku dalam tahun 2010 memang meriah gila..aku buat then aku join group blogger...masa tue group yang paling happening sekali group Sahabat Blogger....amal...farrah yong...ksp...rien rose...tengku nizam...antara blogger yang aku selalu bora..chatting...memang boleh kata tiap2 hari kitaorg merapu merepek dalam group tue....



       Almost 1 year jugak la tak salah aku...gathering segala bagai buat tapi aku tak pernah join sebab jauh sangat..sedih jugak la...tapi sekarang nie macam dah sunyi sepi..tak tahu lah kenapa..maybe ada yang sibuk further study..kerja dan ada yang dah kawin...so harap-harap ada segmen macam nie boleh la sesama blogger mengeratkan silaturrahim balik....


*nota NT :: bla bla bla



TERIMA KASIH SUDI SINGGAH :)

31 sayang gua:

Apabila Hati Terbuka said...

Assalamualaikum .
Salam ukhuwah
Datang singgah daripada segmen yang sama dan datang follow akak kesayangan . If and only if you still remember me . http://milikallahsepenuhnya.blogspot.com/2014/05/segmen-blogger-aktif.html

Syuhada Baharudin said...

salam mesra..

datang blogwalking dari segmen yang sama.
all the best.

http://syuhadabaharudin.com/2014/05/13/segmen-blogger-aktif/

Anna Julia said...

saya singgah dari segmen yang sama, done follow sini, followers awak yg ke #297, singgah n follow lah blog saya yaa..keep in touch ^_^ hehehe
julia-daliana.blogspot.com

harap dapat jadi kawan, xmaw sombong2 yerr..hehehe

Anna Julia said...

saya singgah dari segmen yang sama, done follow sini, followers awak yg ke #2201, singgah n follow lah blog saya yaa..keep in touch ^_^ hehehe
julia-daliana.blogspot.com

Syaza Raihanah said...

Singgah dari segmen yang sama. Good luck! http://syaza-applemints.blogspot.com/2014/05/segmen-blogger-aktif.html

Sha Purple said...

Salam...hye morning. datang dari segmen yang sama and done follow u dear. Mind to hit me back yeahhh. tq..http://shapurpleungu.blogspot.com/2014/05/segmen-blogger-aktif.html

Nadirah Mohamad said...

Selamat Bersegmen!

http://nadirahbtmohamad.blogspot.com/2014/05/segmen-blogger-aktif.html

Fendi Mazalan said...

hi.. Salam perkenalan dari saya owner blog seribu-lagu

http://seribu-lagu.blogspot.com/

dilakhir said...

salam.. dila datang ke mari.. jemputt datang ke blog :D

http://myimpiannaad.blogspot.com/

mieprosa said...

yayy datang dari segmen yg sama :)

http://mieprosalahh.blogspot.com/2014/05/segmen-blogger-aktif.html

Mira said...

as'salam, singgah follow sini dari segmen yg sama ^^ http://smileymiya.blogspot.com/2014/05/segmen-blogger-aktif.html

mijie ai said...

slm singgah dr segmen yg sama :)

http://sebukumemori.blogspot.com/

Haneeza Mohamad said...

Salam perkenalan.
Singgah ke blog awesome ini.
Dari segmen yang sama. :-)

http://www.haneeza.com/2014/05/segmen-blogger-aktif.html

Dreamland said...

singgah dari segmen yang sama (:
http://mydreamland1621.blogspot.com/2014/05/segmen-blogger-aktif.html

Siti Norasikin said...

selamat bersegmen..done follow blog ni

http://ciksitionline.blogspot.com/2014/05/segmen-blogger-aktif.html

sYiRa LoKMaN said...

singgah dari segmen yg sama..
jom ke blog syira:)
join giveaway yg sedang berlangsung, boleh sewa tapak iklan..boleh kenal2 juga ^_^
hehehe..

aniesa ahmad said...

singah dari segmen yang sama :)

http://aniesaahmad.blogspot.com/2014/05/segmen-blogger-aktif.html

Jia Rizaira said...

Salam singgah dari segmen yg sama..
http://mindakabur.blogspot.com/2014/05/segmen-blogger-aktif.html

Eddie Fadzwan Boy said...

#Segmen Blogger Aktif, Follow Jom
(^_^) GOOD LUCK FOR UR CONTEST!!!

PENGUMUMAN : GIVEAWAY TIME! GIVEAWAY PICIT VOTE [Shake n Take Mini Blender Jus]
------------> http://eddyboyz86.blogspot.com/2014/05/giveaway-picit-vote.html

Amirun Mohammad said...

Yuhuu .Singgah di sini .Follow .http://amirunna.blogspot.com/.Jemputlah follow balik .

Faizal Mohamad Twon Tawi said...

salam

saya dari segmen yang sama

http://syukurnyasihat.blogspot.com/2014/05/segmen-blogger-aktif.html

nurerna hazwani said...

Salam perkenalan drpd saya. Saya singgah dari segmen yang sama dan mengikuti penulisan anda.

http://alongwawaerna.blogspot.com/2014/05/segmen-blogger-aktif.html

Sara Zawawi said...

sara singgah sini n follow.hii.
salam perkenalan :D

http://afitot.blogspot.com/

AhmadMughni said...

assalamualaikum. jemputlah singgah di blog saya.
http://amughni10.blogspot.com/

Kisah Si Dairy said...

Blogwalking dari segmen yang sama
http://www.kisahsidairy.com/2014/05/segmen-blogger-aktif.html

Ai said...

Ai datang daripada segmen yang sama :) semoga kita boleh bertukar pendapat :)

http://minidiariai.blogspot.com/2014/05/segmen-blogger-aktif.html

Free Jus 4 U said...

السَّلاَمُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَاتُهُ
Ade Singgah...
Segmen Blogger Aktif
http://freejustforu.blogspot.com/2014/05/segmen-blogger-aktif.html

Nanie said...

singgah dari segmen yang sama... semoga persabatan kita berkekalan hendaknya...

Fhatin Amelia said...

hi singgah dari segmen yang sama :)
sempat menabung nestum ^^ jemput singgah
http://mellyareenza.blogspot.com/2014/05/segmen-blogger-aktif-mei.html

Engku Muzahadin said...

Singgah dan follow dari segmen yg sama... http://engkumuzahadin.blogspot.com/2014/05/segmen-blogger-aktif.html

Azhafizah Md Nor said...

Assalamualaikum..singgah dari segmen yang sama. Maaf baru ade masa nak berblogwalking :)

http://www.azhafizah.com/2014/05/segmen-blogger-aktif.html

COPYRIGHT @ NYAMUK TERBANG 0216