TEMAN SETIA

Semangat Ohoii Semangat

ASSALAMUALAIKUM....



      Hello readers....seperti semua tahu 15hb may lepas adalah tarikh yang membuatkan pelajar-pelajar politeknik pengsan..muntah darah...terberak dalam seluar dan  sewaktu dengannya...result final keluar ohoii...before this sebenarnya dah ada dah result tapi result tak rasmi dan result tak rasmi itu dahku mendapati bahawa dahku telah gagal satu subjek...blerghh....sebab tu yang tak excited langsung bila 15hb...



       Nak dijadikan cerita aku memang lupa terus yang result keluar on that date....time tu aku singgah dekat stesyen minyak untuk membuang segala toksin dalam badan....keluar ja dari bilik menyahkan toksin tetiba kawan aku yakni en boipren menjerit dalam kereta....menda tah macam kena sampuk bagai...rupanya excited sebab lulus semua subjek...kepala hotak pandai..untungla....




       Dah dia check..ofkos la aku kena check...dia dah lulus semua..excited lebih nak tolong check untuk aku..memang taklah aku nak bagi..dengan penuh gemuruh faizal tahirnya...aku pun slow la buka website...siap cover lagi dengan tangan dekat result..kahkah...dan dan....hasilnya.....



|
|
|
|
|
|
\/



       Time tengok nie rasa macam nak kol abah mak dan segala sedara mara yang ada..mungkin ada yang cakap alah lulus poli ja pun nak syok lebih..hoii tahu tak nak lulus semua subjek dari sem satu sampai sem 5 tanpa gagal satu subjek pun punya susah....sampai nyaris nak berhenti poli...tu nasib thermodynamis tu tak carry tau..pointer dah nak terjun pagar dah...blerghh...by the way tahniah untuk diri sendiri...sebab sem 5 nie aku rasa dugaan banyak sangat nak study nya pun..dengan tak serumah dengan classmate..dengan eksiden nya lagi..dengan kelas banyak skip...aiyooo






       Satu lagi kejayaan...kehkeh..susah oii nak dapat macam nie tiga sekaligus...memang hari-hari aku update blog lah camnie...kahkah...masih encik nuffnang yang baik hati...mmuah....


*nota NT :: alhamdullillah diatas kejayaan yang diberi






TERIMA KASIH SUDI SINGGAH :)

2 sayang gua:

Umie Artoqiemie said...

tahniah.. !! hehe..
untungla en nuff sayang..
kite en nuff x sayang pon ahahaha.

Anisyamir Leejo said...

Tahniah kak ^^ A'ah la kan.. bukan senang nak senang, bukan susah nak susah . Eh mcm tak kena jer =='

COPYRIGHT @ NYAMUK TERBANG 0216