TEMAN SETIA

Running Man

ASSALAMUALAIKUM......






         Hello readers.....bosan pulak aku rasa bila jadi penganggur terhormat ni...dok rumah asyik makan tidur jer...berat makin bertambah...kengkonon azam 2015 nak kurus...tapi hampeh...lama betul nak tunggu panggilan kerja nie.....bukan tak mintak...banyak dah tempat apply...maybe bukan rezeki lagi kot...saje nak bagi aku ganti balik rehat yang tak cukup time study dulu...ngehngeh *sedapkan hati



       So bila dah super bosan nie...aku cari lah alternatif lain untuk hilangkan bosan aku selain bisnes online....aku godek-godek la segala mak nenek yang ada dalam youtube tue untuk tengok...tengok movie 5 minit bosan...entah apa jenis perangai tah...kahkah...so aku terdetik nak tengok Running Man sebab hari-hari tengok housemate aku dok layan sampai gelak sorang...nak jugak aku tahu apa yang best sangat kansss....lagipun kalau lepak pakwe aku tue bukan nak sembang dengan aku pun...layan COC jer kerja dia...menyampah pulak aku rasa...haha padahal aku pun main game tu









         Maaf lah yer...mampu gambar google jer...takde pulak gambar selfie dengan Kang Gary...Lee Kwang Soo...HaHa segala bagai tue....kahkah...dasar baru layan sehari dah boleh hafal nama....fokus konon....aku gigih bukak dari episod 1 walaupun aku tahu ada beratus episod sebenarnya...saje nak uji sejauh mana ketabahan aku nak layan cerita nie untuk semua episod....



       First episod aku tengok memang aku ketawa sorang-sorang even dekat kedai makan...patut la ramai suka cerita ni...haha...game show yang aku rasa paling bodoh....suka kenakan kengkawan....korang yang tak pernah tengok tue aku rasa mesti tengok untuk release kan stress....mesti oiii mesti...jadi lepas nie wallpaper hp..laptop...gambar running man pulak kot...kbye...


Lagi menarik ::


PERKARA MENARIK TENTANG LELAKI KOREA


*nota NT :: bosan sangat

TERIMA KASIH SUDI SINGGAH :)

5 sayang gua:

Suria Lekatlekitgurl said...

Nanti dapat kerja dah takde masa nak bosan pulak kekekeke

Sally Yatiey said...

Saya pun sebelum ni tak layan RM ni. Tetapi sekarang ni jadi ketagih pulak tgk game show ni. Hari2 tgk, tak bosan pun kan. Hehe

Nabihah said...

kadang2 tengok perangai diorang tu yang kelakar. suka sakat orang lain je dalam Running Man

tapi tak best bila terlampau panjang utk 1 episod. 1 jam lebih kot hehe. dah jarang layan RM skrg huhu

nik ros said...

tak pernah tgk...sebab selalu tak sempat jea.dah kije ni tv jarang tgk..huhu..sedih jea

Fairuz Zainal said...

Ya Tuhan. Baru nak layan? Ni la variety show yang aku dah tergilaaaaa lama sejak zaman study dulu. Sekarang ni nak tunggu new episode lambat betul nak keluar! Haha tengok online kat kshowonline.com berlambakkk cerita korea. kihkih boleh la tu bosan2 layan hahaha

COPYRIGHT @ NYAMUK TERBANG 0216