TEMAN SETIA

Azam Tahun Baru???

ASSALAMUALAIKUM......





       Hello readers...hello 2015....sekejap jer kan dah masuk 2015...mesti semua tengah planning macam-macam untuk 2015...kalau perempuan pulak mesti azam tahun baru korang nak diet kan???haha sebab azam aku pun macam tu jugak...dah 4682638291 kali masuk new year dah aku azam macam tu tapi idak pun diet...makin banyak makan ada lah...kahkah...normal la perempuan kan...nafsu banyak...ngehngeh....




     Kalau nak cerita pasal 2014 aku...hmm hmm...tak banyak sangat kot...kalau perasan blog aku pun tak banyak entry untuk tahun 2014....sebab aku busy dengan final year project...nak habiskan diploma la katakan memang gigih la...alhamdulillah aku berjaya tamatkan diploma dalam tahun 2014 jugak...takde lajak-lajak sem....uishh pandai rupanya otak seorang Atiqah...



      Kalau cerita sedih tahun 2014 pulak...rasanya takde kot....berbanding 2013 yang penuh tragis...eksiden lah...motor hilang lah...itulah inilah...alhamdulillah 2014 aku lagi baik dari 2013...kalau korang nak tahu apa yang tragis sangat 2013 aku...korang boleh klik jer dekat mana-mana perkataan 2013 dalam entry ni...korang boleh jumpa...harap jangan nangis....



     Tapi 2014 ni adalah tahun sedih aku rasa...yelah macam-macam ujian yang menimpa Malaysia....MH370 hilang....MH17 terhempas,,,QZ8501 hilang....dan tak lupa jugak banjir teruk yang menimpa beberapa negeri dalam Malaysia,....Allahuakhbar....aku yakin Allah beri ujian kepada hambaNya untuk uji ketaatan dan aku yakin setiap ujian Allah pasti ada ganjaran yang lebih besar yang menanti....



      And last but not least aku rasa 2014 ni banyak benda la yang jadi viral dekat laman sosial...banyak sangat...Mangga Asam Boi...detox drink....dan lain lain...kalau nak tahu jom tengok SINI



       Ok itu saja review dari aku....harap 2015 lagi ok dari sebelum dan segala apa yang aku azam akan tercapai...apa azam aku???haaa rahsia lah yer...kalau tercapai nanti...aku story dekat sini...by the way...maaf la kalau ada entry 2014 aku dan sebelum ni ada mengguris perasaan mana-mana readers...salam kosong-kosong..maaf zahir dan batin yer...ahha....ucapan raya pulak....dan dan...maaf entry kali ni takder gambar....kuota broadband dah habis....nak connect hotspot hp pun laptop nie tak boleh connect wifi..i iz sedih sangat...ok tu saja...dedaaa


*nota NT :: mentabah lah baca entry tanpa gambar nie yer...

TERIMA KASIH SUDI SINGGAH :)

1 sayang gua:

Iezwa Razk said...

Selamat tahun baru. Semoga tahun 2015 ni lebih baik dr tahun sebelum-sebelumnya 😊

COPYRIGHT @ NYAMUK TERBANG 0216