TEMAN SETIA

REVIEW | Jurassic World

ASSALAMUALAIKUM.....




       Hello readers...memang sekarang aku tersangat lah jarang nak update blog nie walaupun banyak idea nak tulis...tapi entahlah benda apa yang busy sangat sampai tak sempat nak update...busy main COC agaknya...haha.....so hari nie aku nak update la sikit disebabkan tadi gi nonton filem...adalah sikit bahan yang aku nak update.....






       Tengok trailer dia pun korang dah boleh agak kan cerita nie best...sebelum ni pun cerita Jurassic Park memang tak mengecewakan....kebetulan tadi gi tengok wayang memang movie nie baru keluar so aku rasa aku nie antara manusia terawal lah tengok sebab tengok betul-betul on date...kahkah....bagi aku movie nie memang wajib tengok....ada aksi..unsur kekeluargaan...ada komedi sikit...memang aku tak tidur dalam wayang...memang aku layan sampai habis walaupun midnight...so sementara masih awal...cecepat lerr ajak family korang...aweks....pakwesss korang gi tengok...serius best....sory lerr nak bagi sinopsis memang payah sebab banyak sangat nama saintifik dinosaur dalam ni.....nak tahu....kena lerrr gi tengok sendiri haaaa....dedaaaa...


*nota NT :: dalam proses cari duit nak kahwin


TERIMA KASIH SUDI SINGGAH :)

3 sayang gua:

sue sue said...

kita nak tggu cita minion nak bawak hero kecik tgk...hihihi...

Singgah blogwalking! salam perkenalan :)

sue sue said...

Saya nak tggu cita minion keluar..tazabarrrr..sebab nak bawak si kecik sekali!

Singgah blogwalking....salam perkenalan :)

Lea IsNawi said...

ingat esok nak g tengok laa...
heee

COPYRIGHT @ NYAMUK TERBANG 0216