TEMAN SETIA

REVIEW | Polis Evo

ASSALAMUALAIKUM....




       Hello readers.....disebabkan aku nie jenis kerja payah nak cuti maka bila dah cuti wajiblah guna dengan sebaiknya.....dari start filem Polis Evo ada dekat pawagam lagi aku dah tak senang dah sebab nak sangat pergi tengok...hari first pergi...dah beratur panjang nak beli tiket...malangnya tiket habis...tiket pukul 10.30..12.10...12.40 semua habis walaupun aku pergi beli pukul 9 lebih....then lepas dua hari aku try pulak nak beli online...time nak beli tu juga line nak slow bagai...aku baru nak select seat...pun habis juga...weyyyyy...kecewa...one week lepas tu aku beli lagi online...pilih isnin pukul 12 lebih sebab tahu semua sibuk kerja so ada la seat..haha...nasib baik memang ada....







      Polis Evo mengisahkan dua orang anggaota polis iaitu Inspektor Sani (Zizan Razak) dan Inspektor Khai (Shaheizy Sam) yang perlu bekerjasama untuk menyelesaikan satu kes dadah.Meskipun kes tersebut mempunyai kaitan dengan kes Inspektor Khai sebelum ini namun beliau perlukan bantuan dari Inspektor Sani kerana Inspektor Sani tahu tentang selok belok negeri Terengganu.Mereka mempunyai dua karakter yang berbeza dan sering tidak setuju dengan pendapat masing-masing.Mampukah mereka berdua menyelesaikan kes tersebut???




      Ha kalau nak tahu ending cerita kena tengok sendiri lah yer....aku puas hati sangat dengan cerita sebab antara filem aksi yang paling gempak...macam cerita oversea wey...patut la ramai berebut nak tengok....serius best...tak bosan....filem wajib tonton...dah dekat sebulan filem ni ditayangkan pun tiket cepat habis....memang dasyat...tahniah Polis Evo!!!



*nota NT :: jaga kesihatan ketika jerebu


TERIMA KASIH SUDI SINGGAH :)

2 sayang gua:

Athirah Diyana said...

sgt best!!!! gempak giler kan. hihi

siti zulaikha said...

polis evo memang best.
hye.. jemput la singgah blog saya
http://eykhaz.blogspot.my/

COPYRIGHT @ NYAMUK TERBANG 0216