TEMAN SETIA

Kaki Tangan Kepala Wayang

ASSALAMUALAIKUM!!


        Final exam nak dekat.....dan ya...memang Atie takut sangat2...takut woo kalau kena repeat paper....ish....macam mana la nak berdepan dengan final nie...banyak pulak topik yang tak cover lagi...nasib la 4 paper ja yang ada....tapi!! tak sabar sebenarnya nak habis satu sem...sebab sem depan dah duduk rumah sewa....tak payah nak susah payah nak duduk asrama yang macam penjara tue..grrr...


        Walaupun sibuk nak ujian akhir semester..tetapi itu tidak menghalang Atie untuk bersuka ria di luar *ayat macam karangan....sempat la Atie keluar pergi tengok wayang,wayang dan wayang...ha jangan tak tahu...Atie memang kaki wayang tegar...tak percaya??meh tengok bukti yang terang lagi bersuluh nie
|
|
|
|
\/


        Ha tengok2...nie koleksi tiket wayang yang akhir bulan Mac dan awal bulan April....yang lain punya dah hilang pulak..boleh dikatakan tiap-tiap minggu Atie keluar tengok wayang...haha...bajet kaya...lama-lama...baru rasa menyesal sebab duit banyak habis dekat wayang ja....hehe....

        

       Tapi Atie rasa lagi best tengok wayang dari tengok DVD...sebab kualiti gambar dekat wayang nie memang berkualiti sangat kan..dari dvd yang selalu sangkut dan selalu potong beberapa scene..yer dak??so sapa-sapa yang nak gi tengok wayang tue...jangan lupa ajak Atie eh,,,tapi korang belanja lah..k bye >.<


*p/s: cerita apa lagi yang best ...semalam dah tengok Battleship..


TERIMA KASIH SUDI SINGGAH :)

9 sayang gua:

Rapunzeel Cikilolo said...

hahha. aku lak dah lame sangat tak tengok wayang. aieh

ascil.punye.lah said...

beli ori punya lah baru tak sangkut2.hahaha.

aku lama gila tk tgk wayang.download je.tu pun download tp biar menyepi dlm laptop.takde mood nak tgk.

Ana Farhana said...

wah2.. blh lasllu review cte wyg pasni

Nor Nadiah said...

wa...nak ikot.. T_T

Umie Artoqiemie said...

gila movie dia ni haha

Azhafizah[フィザ] said...

memang best dapat tengok wayang.Puas hati sebab screen besar dan quality gambar dan graphic best!semalam pun fiza dah tengok battleship.sangat puas hati dengan cerita tu.Try tengok Mirror mirror pulak.^__^ Avengers nak keluar coming soon boleh terjah cinema.^_^

msredcheesecake said...

masa muda dulu gila tengok wayg gak.... gaknya berapa ratusla dah habis kat wayg....

princess said...

betul lah atie . sme dgn ain . ain pun gila wayang . tapi sejak tahun ni nak mula berjimat . nak simpan duit utk kahwin . hikhik

Namee Roslan said...

banyaknya ticket wayanggg !! wah wahh.lain kali ajak saya sekali. hehe :P

COPYRIGHT @ NYAMUK TERBANG 0216