TEMAN SETIA

Kembar Yuyu Zulaikha??

ASSALAMUALAIKUM!!!


         Walaupun ada 7 lagi assigment yang tak siap...tapi ku gagahkan juga diri untuk update blog..muahaha *starting dah ada perkataan 'walaupun'.........rasa macam dah lama ja tak update blog cikai nie..bukan tak nak update..kalau update pun diri sendiri ja yang baca..sobs sobs.. *lempar tisu luar tingkap...banyak sungguh program minggu nie..dah mengalahkan orang penting dah....aish....


          Entry kali nie Atie nak kenalkan sikit member baik Atie...memang Atie rapat sangat dengan dia...dari umur 3 tahun lagi..pergi tadika sama-sama...sekolah sama-sama...rumah pun dekat-dekat ja...jalan kaki sampai.siap boleh jimat duit minyak dengan tol lagi...rasanya kalau jam tue..tak sempat nak pusing satu pusingan..dah sampai rumahnya..nampak??betapa dekatnya rumah kitaorang....



         Tapi!!! bila dah makin besar nie..renung punya renung...Atie perasan yang muka member Atie nie macam muka kak Yuyu...tak tahu lah Atie sorang jer yang rasa macam tue..atau kalu korang tengok pun nampak macam tue...eh2...kembar kak Yuyu ker dia nie...eh2..tak mungkin....eh2...ntah....jom tengok gambar dia....


|
|
|
|
\/



          Gambar nie ja yang Atie jumpa....macam mana...ada iras tak???atau tak jelas??Atie dah try cari gambar yang betul-betul nampak muka..tapi tak der....yang nie je lah yang ada pun..hukhuk....ouhh lupa...nama beliau Atikah *sama pulak nama kitaorang.....dia nie orang dia kecik ja.....memang comel..umur sama dengan Atie....memang teman rapat sangat-sangat....family dia dengan family Atie pun sangat rapat....memang dah macam sedara dah....so korang ada tak teman rapat???


*p/s: tengah mencari lagi gambar dia nie yang clear sikit



TERIMA KASIH SUDI SINGGAH :)

9 sayang gua:

Cik Bunny said...

nak gambar clear punya >.<

Ana Farhana said...

ade iras sikit dr tepi..hihi

ascil.punye.lah said...

ala gambar dari tepi ke??cepat cari.tak sabar nak tgk kembar yuyu=)

msredcheesecake said...

namcam sama... tak de picca lain ker?

Syazwan Che Deraman said...

pandangan dari sisi belakang je kot yang serupa yuyu.
hehehe.

:).

kau g semayang jumaat tak tadi?

Nucha Yayunk said...

hai...feel free to drop by at myblog too,n join as a mmber,do follow me thanks..http://nuchaconner.blogspot.com

yuyu Zulaikha said...

tak aci! tak aci! tak jelasss ^^

Liza Razak said...

alaa...kalau dpt gambar muka penuh mesti boleh check sama ke tak

Namee Roslan said...

kalau tengok dr tepi, nampak sama juga . hehe. :D titeww pun ada bff jugak..tp lama x jumpa dah.. wuuuu.

COPYRIGHT @ NYAMUK TERBANG 0216