TEMAN SETIA

Kembar Yuyu Zulaikha?? (Part 2)

ASSALAMUALAIKUM!!!



         Kalau dulu Atie ada buat entry pasal kawan Atie yang muka sekilas pandang macam kak Yuyu Zulaikha....kali nie Atie nak sambung entry tersebut..ini adalah atas sebab musabab banyak permintaan untuk tengok gambar kawan Atie tue dengan lebih jelas..so lets check it out!!
|
|
|
|
|
\/

         Yang bertudung belang tue kawan Atie..sama tak??mungkin ada sikit-sikit kot macam kak Yuyu...tapi yang sama adalah...dia ada gigi arnab macam kak Yuyu...haha...


|
|
|
|
|
\/



           Dan dia juga kecil macam kak Yuyu...yang bertudung kuning tue adalah kawan Atie..kalau korang nak tengok dia dengan lagi dekat..turun la Penang...hehe....


*p/s:: dah blur nak update apa sekarang ni





TERIMA KASIH SUDI SINGGAH :)

12 sayang gua:

cik ika said...

agak iras2 gak la

ascil.punye.lah said...

yang gambar first tu ada lah sama sikit2.

Syazwan Che Deraman said...

oohh..minah ni.

aah, muka dia sama ;)

El-Janna said...

mungkin klau jumpa depan2 sama kot

nurul diana said...

ha'ah laa ada iras ,. wow

yuyu Zulaikha said...

tak takkk! dia macam ayu raudah! yuyu macam JeLo. bhahaha :P

a'ah la..

Si Matatajam said...

Skit2 adalah. Follow back ye

Faizul Osman said...

ada sikit2 lah...

http://mohdfaizulosman.blogspot.com/2012/04/pasangan-semanis-kurma-hati-vs-nafsu.html

Umie Artoqiemie said...

a’ah.. sikit2

Namee Roslan said...

haah la. tang gigi dan dagu samaaa.. :))

msredcheesecake said...

Adala sikit.... Kena jumpa live ni....hhee

Aliff Haikal said...

Tapi dia tinggi. hahaha

COPYRIGHT @ NYAMUK TERBANG 0216