TEMAN SETIA

TUTORIAL | Buat Lipstick Sendiri

ASSALAMUALAIKUM!!!


         Tadi Atie saja godek2 youtube nak cari lagu...dan Atie jumpa banyak sangat video dari Michelle Phan...Atie sendiri pun tak pasti siapa dia nie..tapi yang pasti dia ada buat banyak video tutorial untuk kecantikan..and of course dia sangat cantik.....


        Dan dalam banyak2 video yang dia buat...Atie tertarik dengan satu video yang Atie rasa lain dari yang lain...Video cara untuk buat lipstick sendiri...muahaha..Atie nie jenis memang payah sangat nak bermake-up sebab rasa muka pelik bila bermake-up..bila tengok ja video nie terus rasa nak cuba make-up..

|
|
|
|
|
\/


         So amacam??tak rasa macam tak teringin ka nak cuba benda nie..teringin kan??ada lagi banyak video dari Michelle nie..dan semua video tutorial dia adalah untuk penjagaan muka yang amat menjimatkan....


*p/s: #np sudah cukup sudah



TERIMA KASIH SUDI SINGGAH :)

7 sayang gua:

mohamad shazni said...

wah..da cube wat lipstick sndr tuh =)

ecadwinkyasha said...

erk...lipstik buat sendiri pula?!...xsuka guna lipstik..guna lipbalm je skrg ne..

Rapunzeel Cikilolo said...

senang je rupenye... jual mahal-mahal cm gitu je buatnye?

Syahmi said...

mengarut~ = =''

Namee Roslan said...

wah wah...hebat. lipstick pun boleh buat sendiri !!!! :)

Lizzie Yasmin said...

aku blaja make up dulu banyak dari dia. Senang jer tutorial dia..

kharor eny said...

Boleh dapatkan bahan buat lipbalm dari saya,pembekal beeswax,shea butter,cocoa butter,jelly petroleum & lipbalm tube 019-5079197

COPYRIGHT @ NYAMUK TERBANG 0216