TEMAN SETIA

I Love This Vlogger

ASSALAMUALAIKUM....



       Hello eberibadi....long time no see..malas malas dan busy...dah lama tak bukak youtube...then saja godek-godek terjumpa la satu video..actually dah bertahun nak tengok video adik nie buat *adik kot sebab rasa dia muda setahun macam tue la....baru hari nie berkesempatan nak view kan....dan dan bila bukak rasa macam nak bukak lagi next video...nak tahu kenapa?mai tengok...





      Cara dia cakap memang sempoi habis..macam gangster sikit..macam memang hebat la...tak control...memang slamber..korang try la tengok..n dia ada PAGE..like tau!!


*note NT : gua ada keek tapi takder video sehabuk pun bye


TERIMA KASIH SUDI SINGGAH :)

6 sayang gua:

cik yaya said...

yaya pun ada keek tapi segan nak buat..huhu..jom sini
http://misteriomuchacha.blogspot.com/2013/04/2-day-big-giveaway-by-mohd-zuhri.html

Namee Roslan said...

oooo budak ni. video dia ada isi.walaupun kadang2 bahasa dia mean sikit. hehe

CiK Bella said...

Sempoi juga, first time tgok dia

Ferdaus Mohd Othman said...

vlogger ni memang berani giler :D !

Mazelina Zaini said...

Assalamualaikum , Ninaa pemenang GA NT Topup RM30 , ninaa still xdapat lagi topup tu :)

Si Matatajam said...

Alahai xdapat tgk la..hu hu... Salam kenal

COPYRIGHT @ NYAMUK TERBANG 0216