TEMAN SETIA

VIDEO | Kemalangan Federal Highway

ASSALAMUALAIKUM.....




       Pagi tadi Atie ada dapat broadcast dekat bbm pasal kemakangan ngeri...tadi baru berkesempatan nak view video sebab guna bb kuota tak cukup pulak nak bukak..bila dah bukak....memang terkejut sangat tengok video tue...badan berkecai habis...katanya punca kereta mabuk rempuh sekumpulan motor yang berhenti tepi jalan..tak tahu lah macam mana...before this pun ada kemalangan lori kalau tak salah dekat Federal Highway nie...apapun Al-Fatihah buat mangsa yang meninggal dunia...












TERIMA KASIH SUDI SINGGAH :)

1 sayang gua:

Cik Yatt said...

tengok video ni.. takut sngt klu yg trlibat ni org kesayangan kita..

COPYRIGHT @ NYAMUK TERBANG 0216