TEMAN SETIA

Tercampak Di Coco House

ASSALAMUALAIKUM....





         Dah dua minggu bergelumang dengan kelas malam..sampai serasi dengan kesejukan dingin malam ini..menyapa tubuhku..namun tidak dapat...*exists...k cukup...bila dah habis kelas..wajib la perut lapar secara reramai..bersatu teguh bercerai roboh betul perut nie....sampai boleh lapar secara berkumpulan..lalu serumah pergi cari burger tepi jalan...hoiii...nama jer tepi jalan tapi lagi sedap dari burger yang mahal....



        Tengah tunggu burger siap...usha-usha cari pakwe..kahkah*mampus kalau pakwe aku baca nie....bukan-bukan...saja usha jalan...pastu ternampak la yang nie...dengan betul-betul depan burger..yakni bersebelahan pagar UNIKL MSI....*sila google






       COCO HOUSE....padahal dah dua minggu nampak benda nie...tapi saja macam malam tue nak excited lebih..nak macam..wow!! ada kedai baru bukak...macam...eh eh kedai chocolate ker tue...eh eh kedai apa tue...eh eh...dan masa tue jugak la ada suara misteri atas motor..."jom kita gi tengok nak tak"....terus laju jer pergi...dasar takleh tengok kedai baru semua..kahkah..termasukla diri daku....



       Bila dah sampai sekali bukan kedai chocolate kahkah....tapi kedai ice blended...dia macam ala-ala Cool Blog jugak la.....macam boleh tambah asthma Atie ney ha..dah la dekat dengan poli..mampus la lepas nie....



        Bukan nak bebel sebenarnya..tapi nak cerita jer apa yang best dekat sini..masa first masuk korang toleh sikit arah Barat..korang akan nampak nie...




      Atie takleh tengok natang camnie..terus teringat 5rencah 5rasa....mamat tue selalu tulis menu kat papan nie kan??kehkeh..ok kat papan tue kira macam the famous amous flavour dekat cocohouse...tapi sayang..satu pun Atie tak pilih..Atie pilih flavour yang tak der dalam senarai top famous...hehe












        Nie antara flavour and topping yang ada...sendiri tengok lah yer...malas nak susun elok2...main hembus jer letak kehkeh....





       Nie flavour yang Atie pilih...green apple + crystal jelly...= RM3.60...mula nak ambik black pearl tapi habis la pulak...


     So dengan ini saya menyeru segeralah ke Coco House berdekatan anda untuk rasa sendiri ice blended dia...sedap sangat..serius!!!


*nota NT : sedih pulak minggu nie






TERIMA KASIH SUDI SINGGAH :)

3 sayang gua:

Razil Tahir said...

cam best jer!
baru ler nie.. tak pernah nampak lagi...

huuu.. sedih kenapa?

hafiz hafizol said...

aku rasa coco house kat Tganu nie x de la kak.. haha.... yg berdekatan pun aku x tau kat mana..


Ntah2 kat tempat kau..

Cik Yatt said...

=)

COPYRIGHT @ NYAMUK TERBANG 0216