TEMAN SETIA

RM50

ASSALAMUALAIKUM.....





         Hello readers...salam sahur sebab taip entry time sahur...penuh tak puasa korang setakat ni??yang perempuan tu eden paham hihi...yang laki tu haa jangan buat-buat uzur pulak yer....hihi...entry kali nie nak cerita pasal RM50...duhai dengar macam besar jer cerita padahal...................






      Tadaa....nak bagitau yang aku berjaya menghabiskan baucar buku 1 malaysia (BB1M) sebanyak rm50 dengan jayanya...maybe ramai cakap eleh itu pun nak gitau...hoii tahu tak dekat 7 bulan fikir nak beli apa dengan BB1M tu tau...nie pun mai rembat ja sebab nak habiskan jugak BB1M tu walapun aku rasa memang aku takkan baca buku ni....sebab nak beli alat tulis...alat tulis hasil BB1M tahun lepas pun tak terguna lagi....aku pulak dah nak habis diploma...kang aku beli membazir pulak..takkan aku nak simpan untuk cucu aku nanti kot....



      Memang dah agak... ya memang aku tak baca pun buku-buku ni...kihkih...cuma buku Cerita Cinta Ahmad Ammar tu jer aku dah baca separuh sebab memang aku dah lama teringin nak baca...dam serius first time baca memang tertarik nak baca sampai habis...subhanallah mulia sungguh Allahyarham Ahmad Ammar nie...tersentuh sangat baca kisah dia.....korang emang kena dapatkan buku ni dan ikuti kisah yang diceritakan oleh ibu dan ayah allahyarham sendiri.....



      Ok tu jer nak cerita...untuk entry akan datang aku cerita pulak menu sahur aku hari-hari..errr maybe dekat-dekat nak raya nanti kot...tengoklah bila rasa rajin sikit...kbye...


*nota NT :: korang guna BB1M beli apa....


TERIMA KASIH SUDI SINGGAH :)

2 sayang gua:

Hans said...

kisah ahmad amar tu memang best

Ismi Ana said...

Nanti share yg mh370 dalam dia tu eh. Teringin pulak nak tau.

COPYRIGHT @ NYAMUK TERBANG 0216