TEMAN SETIA

Luruskan Rambut Anda

ASSALAMUALAIKUM....





       Hello readers...rajin pulak kan aku update entry...dah takde kerja nak buat...maka blog ni lah aku dok conteng sana sini haaa...entry kali ni aku nak share dengan korang produk yang boleh mencantikkan rambut korang...untuk perempuan lah terutamanya...




      Aku memang ada masalah rambut sentiasa kusut...nak sikat jer mesti rambut tersekat dekat sikat...berkumpul rambut pada sikat..kalau jual rasanya dah boleh kaya...dah macam-macam sangat dah produk aku cuba...sama jugak...sehinggalah member aku sendiri suruh try benda alah ni...








      Perempuan ni memang macam-macam kena jaga..rambut la yang aku rasa paling payah sekali....kalau lelaki senang jer...habis mandi tak payah sikat rambut pun takpe...lepas aku try Sunsilk Conditioner Perfect Straught ni memang sangat teruja...rambut aku jadi terurus...senang jer nak sikat...berjam-jam pun rambut still elok...still lembut...tak serabut...seronok oii..siap boleh main-main lagi dengan rambut sendiri....



      Aku hanya apply conditioner ni jer tanpa guna apa-apa syampu...sebelum ni memang aku susah sikit nak pakai conditioner...malas...tapi bila guna ni memang rasa macam nak pakai hari-hari..korag yang ada masalah dengan aku memang patut try....selamat mencuba...




*nota NT :: sunsilk boleh ambil jadi model gini

TERIMA KASIH SUDI SINGGAH :)

8 sayang gua:

CXopportunities said...

Dulu cx pakai conditioner tp da stop. Skrg guna safi shayla je. Alhamdulillah ok. Klbhn habatussasuda hihi

Amanda Suria said...

Akak guna Loreal Keratin Shampoo sekali ngan conditioner..dulu x suka conditioner tp rambut jadi rosak kalau x guna...sekarang dua dua memang a MUST dan shampoo 2 hari sekali...

MissNadeeya said...

Saya pakai syampoo tejoice je. Without conditioner. Teruk nya. Tak jaga kecantikan diri sendiri langsung. Hahah

Mimi Kyumi said...

Dari dulu saya pakai sinsilk je yg warna hijau without conditioner..x suka pakai condtion sbb rambut cepat berminyak..Ehek..Btw,sya follow awk..follow me back..mimirheem.blogspot.com

bb_nona said...

nona gune yg pink kaler sunsilk, conditioner tuh, tp shampoo, gune safi, hahaha~

pon bole, ikut suker >_<

Syah said...

Hai,assalamualaikum,

saya jual iphone,samsung,oppo,phone case,powerbank...dn etc
jemput lawat blog saya

http://nasuha-itsmyessay.blogspot.com/

dan ig saya

@nurnasuha96_

whatsapp : +60196117811

Eintan Nurfuzie said...

cik en paling mls nk guna.. klu d ems free sungguh2 bru guna.. ahhaha

Maisarah Humaira said...

saya pakai syampu safi shayla dgn conditioner dia.. hehe

Maisarah singgah dari Blog MaisarahSidi.com :)

COPYRIGHT @ NYAMUK TERBANG 0216