TEMAN SETIA

REVIEW | Pixels

ASSALAMUALAIKUM....




        Hello readers...korang dah join ke bloglist iolls...cecepat join dah dekat tarikh tutup dah..nak join cari entry dekat side bar okeyh...



       Disebabkan sabtu hari cuti sedunia...haha maka wajiblah acara menerjah panggung wayang...aku ni memang tak boleh tengok trailer cerita best mesti menggedik nak pergi tengok...so hari tu ada tengok the making of pixels macam best sangat...hari ni aku pergi juga tengok cerita ni walaupun rasa macam dah jadi orang terlambat...haha kesah...



sumber google



      Sorry  ler rembat gambar dekat google...tak sempat dah nak snap poster dekat wayang bagai...battery is about to die...haha...






       Pixels sebuah movie yang menghidupkan kembali game zaman tak salah aku 90an...sebab time aku sekolah rendah aku selalu main game nie...balik sekolah jer mengadap game nie semua...Pac-man..centipede...donkey kong...boleh bayang tak kalau game nie semua datang serang bumi...dan korang kena attack in real life...wahaha...syokk...






        Korang kalau tak pernah main game nie mesti takkan boleh selami movie ni...serius rasa macam ada dalam movie sebab aku memang gila game nie masa zaman kecil dulu....memang enjoy habis tengok movie nie...tak bosan...dan rasa macam nak pergi tengok sekali lagi....kalau nak tahu macam mana bestnya cerita nie...kena pergi tengok sendiri hokey...daaa






*nota NT :: korang main game apa?


TERIMA KASIH SUDI SINGGAH :)

10 sayang gua:

hana hadi said...

Zaman 80an ja tau game2 ni.mmg best hna tngok review.plan nak tngok ujung mnggu ni.hana suma game main.game yg bawah sekali pernah try main tapi xbest hehe

Fatin Liyana said...

heheehe dulu time kecik-kecik memang rajin la Fatin main game Pac-man ni. best wooo ~ tapi belum berkesempatan lagi nak pi tengok movie Pixels ni. tengok trailer macam best je :D

Kedai Vitamin Shaklee Bandar Baru Bangi said...

Zaman muda mudi pun main game ni juga :D

Salam perkenalan :)

misz sheyla said...

main tetris

Yusla Mahat said...

ummi singgah yerr...
jom, klik http://goo.gl/OIOIIo TQ

nik ros said...

kita tak minat games. so tak tahu..haha

Raihanah Ahmad said...

dulu-dulu memang suka main ni, skrg memang tak sempat la

hamizah che mat said...

haha game peberet zaman kecik kecik
JOM FOLLOW SAYA

Nabihah Arrose said...

Saya main game clash of clan :-)

sayidah napisah said...

teringin nak tgk tapi taktahu best ke idok ehhee

COPYRIGHT @ NYAMUK TERBANG 0216