TEMAN SETIA

Apa Itu Blin.gd???

ASSALAMUALAIKUM....



          Hari nie Atie MC sebab demam...so tak dapat nak pergi kelas..terpaksa la terperuk sorang-sorang dalam rumah..nasib la ada laptop buruk nie..boleh jugak online....ahaks...sebenarnya nie demam berjangkit kot..sebab satu rumah dah demam...kira Atie nie yang paling last la demam..sedih betul....*benci makan ubat


           Untuk entry kali nie...Atie nak bagi lagi satu peluang untuk korang jana pendapatan melalui internet...kalau sebelum nie Atie tahu ramai dah join....says.my...churpchurp...gushcloud..kan??so macam mana??masyuk tak???ok nie Atie nak kenalkan korang dengan BLIN.GD pulak...






           Ok atas nie adalah earning Atie setakat nie...konsep blin.gd nie memang sama dengan churpchurp...cuma share link sahaja....atau korang boleh buat entry mengikut kreativiti korang sendiri...so macam mana??berminat tak??jom kita join dan peroleh pendapatan tambahan dengan blin.gd


          

TERIMA KASIH SUDI SINGGAH :)

4 sayang gua:

mumui said...

mmg masyukkk! hehe

nik ros said...

moga cepat sembuh

Namee Roslan said...

kalau2 churp2 saya baru cash out sekali je. hehe. selalu lupa nak share smua. yang ni taktau pulak apa gush cloud.. nak try lah !

khusainikusi said...

blin.gd nie memang sya dah msuk..mmg best..kejap je dapat untug ...yang lagi bila orang klik je iklan tue...status duit per klik tu akan update..rugilah sape yang tak join blin.gd nie...hihihi

COPYRIGHT @ NYAMUK TERBANG 0216