TEMAN SETIA

Segmen Bloglist HafizHafizol Bukan Sekadar Rupa

ASSALAMUALAIKUM....



         Dah lama tak join segmen tetiba hari nie aku join segmen...pijo ar nie..paksa...haha....rajin la budak pijo nie buat segmen..tapi disebabkan traffic blog dia tinggi..aku pun terus join..keji kan??



klik untuk join



      Nak kena cerita la pulak macam mana jana traffic...woii traffic aku tak banyak pun....50 pun tak sampai...huhu....aku banyak la jelajah blog orang nak bagi orang masuk balik blog aku..wakaka....then aku update la benda yang aku rasa awesome tapi tak awesome pun...buuuu....ok yang tue jer kot...


*p/s: meh join bloglist aku plak SINI


TERIMA KASIH SUDI SINGGAH :)

5 sayang gua:

hafiz hafizol said...

Haha.. x keji. mmg ak nk bgi traffik free pn kat korang.


Tenx join terharu taw. kahkah

msredcheesecake said...

SELAMAT BERSEGMEN...

Nelly The Strange said...

Good luck !

Nur Syahida Hassan said...

traffic jammed kut. macam traffic saya. tak sampai 30 pun. hihi

Namee Roslan said...

wah wah..nak terjah blog dia!

COPYRIGHT @ NYAMUK TERBANG 0216