TEMAN SETIA

200 Bloglists

ASSALAMUALAIKUM...


          Hari nie Atie merealisasikan projek yang Atie rancang dah lama sangat dah..hehe...sebenarnya dari tahun lepas lagi nak buat benda nie..tapi macam malas...hikhik...ok Atie plan macam nie..Atie nak buat bloglist tapi untuk 200 orang blogger ja..then Atie akan list kan semua link blog yang join tue dekat side bar...mean nanti korang boleh la BW dengan bahagianya..bukan tue saja...200 blog nie Atie akan terjah setiap kali diorang update...ok sebenarnya benda nie kak Namee dah buat...sekarang giliran Atie pulak...Atie cuma pilih 200 orang ja taw

   

          Kalau korang berminat korang boleh follow syarat dekat bawah nie :


1. Seorang blogger yang aktif (sekurangnya update blog seminggu sekali/sebulan)
2. Boleh follow atau like fanpage blog nie (takmau pun takpa)
3. Letak link blog nie dalam link bloglist korang (tiada paksaan)
4. Tinggalkan link blog korang dalam ruangan komen bagi entry nie
5. Tarikh tutup projek nie bila dah cukup 200 orang yang join.. (projek la sangat)


*p/s: tak yakin sangat la 200 boleh join sebab kiter bukan blogger femes...>.<


TERIMA KASIH SUDI SINGGAH :)

27 sayang gua:

Waalid5035 ™ said...

bukan nyamuk yang pertama terbang ke sini...^_^

http://permataperjuangan.blogspot.com/

Nabila Medan said...

dah
http://nabilamedan-taipmenaip.blogspot.com/

Azhafizah Md Nor said...

menarik ni..mudah nak terjah nanti..semoga berjaya..fiza join sekali ye..dah letak link blog iqa ^__^

http://www.azhafizah.com/

alinac lover said...

nak join!

http://www.alinaclover.com/

Nelly The Strange said...

http://nellythestrange.blogspot.com


eh , yup , . . buku tu masa kecik2 n masih simpan lagi . :)

cx's said...

nk join blh? letak link je eh? :)

http://www.cxopportunities.blogspot.com :)

Nur Syahida Hassan said...

good luck atie. neh link blog saya, http://thelesungpipits.blogspot.com/ :)

msredcheesecake said...

akak da letak link atie kat sidebar akk, under girlfriends....

http://msredcheesecake.blogspot.com/

Phat said...

phat join eh..dah letak blog NT dlm bloglist phat

ni link phat

http://phatthegreat.blogspot.com/

khairolina said...

http://greenonepiece.blogspot.com/ 1st.. hihihihi.. done letak jd bloglist... sila la tengok..

khairolina said...

suda follow n letak kamu jd bloglist saya ya.. hehehe kurangkan jd 100 pun xpaa.. tp mencuba adalah yg terbaik... gud luck.. sda join ya.. hehe

AL AZRUL said...

sya mmg tk suka dn tk prnh join apa2 GA or mcm2 yg sma dgn swktunya..
Bloglist, mgkin ni frst time jgk utk bloglist.. ;)

cintasibudakkatak said...

saye join ^^
http://cintasibudakkatak.blogspot.com/

Edy Fee said...

wah sampai 2000...ramai giler

Kyra said...

turut serta :)

http://kyraismera.blogspot.com/

iEdA said...

nk join jgk ^_^

http://beloggieda.blogspot.com/

ZF said...

mudah ja syarat2.. join la.. http://www.zuhairifirdaus.com/

Hanih Borhan said...

join!

http://hanihborhan.blogspot.com/

syAzAnA said...

syaz nak joinnnn!


http://syazberry.com

sandiwara langit said...

join^^
http://wwwziemahnurwarnakehidupan.blogspot.com/

mumui said...

http://bibie-mumui.blogspot.com.. saya join.. =)

*zafirah* said...

fira join:)
http://xiexiepinky.blogspot.com

Nana Nadya said...

nana join...

http://nananadya.blogspot.com

hafiz hafizol said...

Rasanya dh lama dh like fanpages ko.. huhu..

skunk nie ak dh letak ko dlm bloglist aku dahh.. yehhaaa.. suka x ? haha

http://hafizhafizol.blogspot.com/

Atiqah Wadiah said...

nk join jgk blh?

http://atiqahwadiah.blogspot.com

princess nurul said...

oke awak,
kita pon still baru dlm blog ni, apa yg kurang mtx maafkn

ni link blog kita tp kita xpndai mcm mana nk letk bloglist awak.

http://ohnuruliloveu.blogspot.com

Nur Dayana said...

Nak join jugak hehe

http://namiqa.blogspot.com

COPYRIGHT @ NYAMUK TERBANG 0216