TEMAN SETIA

Coklat Kegemaran

ASSALAMUALAIKUM.....



           Hari nie Atie nak kongsi dengan korang semua pasal coklat kegemaran Atie...ala Atie yakin korang semua pun mesti ada coklat feveret kan..bukan budak kecil jer minat coklat nie..orang yang bercucu pun minat tau...so jom tengok apa coklat yang Atie suka...


1. Kitkat 




         Coklat nie rasa nya coklat feveret turun-temurn kot..sebab ayah Atie pun suka sangat makan coklat nie..kalau gi mall tue memang wajib la beli coklat nie banyak-banyak then buat stok dalam peti sejuk....coklat memang sedap sangat...tak berapa manis sangat....tapi tetap tak elok kan makan banyak-banyak sebab banyak kandungan gula...takut juga nanti jadi kawan dengan lembu...eh??



2. Cadbury dan seumpamanya





         Next coklat nie...nie pun antara coklat yang Atie suka..kalau yang dalam gambar nie coklat yang ayah Atie selalu kasi sebab dia kerja kilang coklat nie ahaks...tapi Atie tak makan semua flavour.kalau coklat nie Atie makan fruit & nut jer...kalau yang brand Cadbury Atie suka yang black forest sebab ada jelly..kalau bagi yang paling besar pun rasanya boleh habis makan sorang...



3. M&M





           Disebabkan stok M&M dekat rumah dah habis..so Atie rembat google saja..Atie suka sangat M&M nie maybe sebab kecik-kecik dulu mak selalu bagi makan kot *main bedal ja alasan nie....Atie suka makan sebab nanti mulut dengan lidah jadi warna-warna..woohooo..kanak-kanak ribena nya perangai...tapi tak elok makan banyak sebab pewarna terlalu banyak...ha sebelum terlupa kalau tak salah M&M ada buat contest.singgah la dia punya website...




*p/s: ada yang nak belanja Atie cadbury??







TERIMA KASIH SUDI SINGGAH :)

11 sayang gua:

Azura @ cik buaya said...

mak aih ni teringin plak ni.. jum kite g cri sme2.. tp cik buaya mkn sorg2 :P

Opieneon said...

suka vochelle lagi, pastu snickers, mmg sedap kot

cx's said...

kit kat sgt manis. huhu

cadbury fruit? eheheh cx tk reti mkn cmpur dgn fruit.

MM? dulu suke tp ade skli tu mkn, sgt byk pewarna. so tros tk suke. heee

Nurulee said...

Tiga2 ee suka. Hmm, sedapnya =D

http://thenurulee.blogspot.com/2012/06/studying-is-my-priority.html

Yana Libra said...

kit kat mmg sedap..hehe~ :)

Rosalia said...

m&m :D yeah! still no one for me

Amanina said...

kite suka sangat sangat coklat cadbury, woohoo. haha :d

cik ika said...

shuke choki2..heheh

Azhafizah[フィザ] said...

suka coklat daim..kalau pg langkawi pasti borong sakan.

K O R I E said...

cer try buat biskut raya guna kitkat
comperm lg sedap ^^

Tengku Puteri said...

sedapnya coklattttttttttt...heee..

COPYRIGHT @ NYAMUK TERBANG 0216