TEMAN SETIA

Tiket Percuma Untuk Anda

ASSALAMUALAIKUM....



         Hello semua...nie adalah entry yang diupdate secara laju....memang busy kemain dah sekarang nie nak urus hal nak masuk sem baru nie *tak busy mana sangat pun...ha korang peminat band indie tak???kalau Atie memang kipas susah mati band hujan,6ixth sense dengan bunkface..memang seronok tahap krtikal la bila Hujan menang masa versus hari tue..memang lompat sampai siling rumah la....*tapi tak undi pun...haha





          Ha bagi peminat band Hujan,Bunkface dan Nidji..tv9 ada buat gig untuk ektiga band nie..dan dan part paling best ialah tv9 nak bagi tiket free untuk korang...weyh free weyh..tak kena bayar pun...best nie....kalau Atie duduk dekat memang dah rembat tiket percuma nie awal-awal dah..tapi duduk kemain jauh...dah macam dekat obersea dah....ha untuk korang yang nak tahu lebih lanjut pasal gig nie...jom klik link kat bawah nie




*p/s: lapar ikan keli
        

TERIMA KASIH SUDI SINGGAH :)

9 sayang gua:

Rosalia said...

macam seronok je? hehe

EYFAalias said...

Tolong klik. Walaupun tak minat sgt nk g gig ni. HEhehe.

farra said...

ko cite pasal band,tetibe lapar ikan keli..

ermm aku pon ase cam lapar ikan keli masak cili api..:p

onie said...

jom p,ahak ! lapaq ikan keli gak ni,adoiiiiiiiiiiiii

..cik gugu.. said...

aku ta mnat gig . sejak azali . hahaha

nn lylyn said...

minat sungguh adik ni =) akak xminat g gig..mesti ramai yg nk g ni nanti..

jom follw akak =)akak dh follow adik =) tq ek

Azhafizah[フィザ] said...

alamak..bukan kipas nak mati lah..untunglah dapat tiket free tu kan.

FarhanahAdzlan said...

best2 memang best..
kalau dapat free pongg xmungkin dapat pegi sekarang..hahaha~

Namee Roslan said...

seronoknya kalau dapattt..tak penah gi benda2 macam tu lagi...

COPYRIGHT @ NYAMUK TERBANG 0216