TEMAN SETIA

TIPS | Tingkatkan Earning Churpchurp & Says.my

ASSALAMUALAIKUM....



          Hai semorang....korang sihat??ehem Atie tak berapa nak sihat sebab main panas banyak..dah batuk + sakit tekak uhukk...eh korang dah join bloglist Atie??kalau belum boleh JOIN SINI...ok untuk entry kali nie Atie nak kongsi sikit tips untuk korang tingkatkan earning churpchurp dengan says.my...tapi sebelum korang teruskan...tolong KLIK SINI ....



          Ha korang tahu ker apa tue churpchurp dengan says.my....Atie rasa ramai dah join benda nie yer dak??dan ramai yang dah pun cashout kan kan??hehe....

          Bagi yang belum join tue..boleh la join sini ----> CHURPCHURP dan SAYS.MY


          Ok meh Atie ajar korang untuk naikkan earning dua-dua benda nie



1. Share kan link korang dekat FB

       - Ok Atie rasa memang medium yang paling mudah FB la kan sebab kita ada ramai friend dekat situ...tapi korang kena la rajin share seberapa banyak link (kempen) yang korang ada dekat FB tue..dan jangan lupa untuk public kan kempen tue...sebab??bila korang dah public kan kempen tue..semua orang boleh tengok link yang korang share...yang bukan friend korang pun boleh klik link korang tue..yer dak??


2. Ikut peraturan yang ditetapkan

         - Tolong baca do and dont's yang telah ditetapkan oleh kedua web nie...ini bertujuan bagi mengelakkan korang dibanned..once korang dah kena banned jangan harap la earning korang akan meningkat..bagi yang dah join says..korang boleh tengok tips yang dah says bagi untuk korang...




       Ney ha tips yang says bagi..ada dekat setiap reccommendation kempen korang..try la baca...



3. Blogkan kempen yang diberi


     - Ok bagi korang yang digelar blogger...korang boleh la blogkan tentang kempen yang korang dapat..pandai-pandai lah korang buat entry berkenaan dengan kempen tue..dan jangan lupa letakkan link untuk pembaca korang klik...


4. Invite friends

    - Invite seberapa banyak friend yang korang ada..tak kira la korang kenal ker tak..ala kalau korang tak kenal diorang pun...diorang join juga kira ok la kan..sebab invite friend la paling cepat sekali earning naik...sorang friend korang akan dibayar RM1...kan banyak tue...


5. Ayat mau power

- Ok gelak sorang baca ayat atas nie...dah macam iklan ubat kuat..*eh?...ok kalau korang nak share link tue  kan..bagi la ayat bunga sikit..supaya orang tertarik untuk klik apa yang korang share tue..jangan la letak link pastu senyap..orang pun takut nak klik sebab ingat virus ke hapa..kan??



Ok tue jer tips dari Atie..harap berguna lah untuk korang...nanti dah dapat duit banyak belanja Atie eh..hehe

*p/s: lapar chicken chop lagi -.-'





TERIMA KASIH SUDI SINGGAH :)

10 sayang gua:

Nor Nadiah said...

dear, try masuk group suggie peneng..

https://www.facebook.com/groups/168932769864951/

Neiaa said...

post yang menarik,..salam ziarah :)

Atiqah Wadiah said...

ok..nnt sy blanje atie duaplohsen :P

msredcheesecake said...

Thanks for sharing.... Nice tips

aydah ahmad said...

kau banyak duit kau blnja aku dominos . kbye

alinac lover said...

tq bg info

AL AZRUL said...

badan panas?? demam ke??, rhat ckup2 larr..

untung byk Says. dgn Churp2, bleh la blnja kwn2 ye.. ha3..
bleh g snorkelling, :) snorkelling x perlu lesen yep :)

ஜ miss klanika ஜ said...

semoga tips ini berguna yekk

Scarlett O'Hara said...

Bagus juga kongsi2 ilmu / tips ni.

THE LEKAT LEKIT STORY said...

sekarang ni kdg2 x sempat nk share kempen chrup2 ni.. share pn main clik jer la. nk buat ayat bunga2 memang x smpat pk dah

COPYRIGHT @ NYAMUK TERBANG 0216