TEMAN SETIA

5 Fakta Menarik

Assalamualaikum......



         Today,i would like to intorduce you 10 fact about me and my blog....hahahahaktuii...kemain nak bahasa english...ok2 serius..hari nie gua nak kongsi dengan lu orang tentang blog gua nie...yakni pakwe kesayangan gua....sebelum tue apa kata lu orang klik binatang nie dulu...----> klik sini


        Orite maghi kita sambung deh.. *kelantan sikit...entry nie adalah sambungan dari ENTRY NIE


1. Kalau lu orang tengok blog gua ie...ada pelita yang tak berapa nak pelita sangat...ha pelita tue dari raya tahun lepas lagi gua letak *cadang nak tunggu sampai raya tahun nie baru buang

2. Gua dah setahun dalam dunia blogging nie tapi tak pernah langsung join gathering mahupun bertembung dengan blogger lain *terasa diri begitu kerdil

3. Gua selalu tangkap maggie cintan dengan blog nie sampai selalu termimpi kan beliau *bila la blog nie nak masuk meminang aku

4. Kawan-kawan baik gua tak tahu akan kewujudan blog ini... *ini memang kejam

5. Disebabkan ramai yang tak pernah jumpa gua di dunia sebenar..ramai ingat gua nie adalah lelaki.. *part nie paling tak suka...


*p/s: entry bosan dikala bosan melanda

TERIMA KASIH SUDI SINGGAH :)

4 sayang gua:

Rapunzeel Cikilolo said...

aku pun ingat ko lelaki dulu doe... haha

Rosalia said...

lelaki? kahkahkah

syahirooAhmad said...

hahaha.. kejam betul statement rapunzeel atas tu.. ^^

nnt ade gathering bloger , leh turun.. kenal2..

Aesya Zealous said...

gua yakin owner blog ni perempuan walaupun xpenah jumpe. hoho

COPYRIGHT @ NYAMUK TERBANG 0216