TEMAN SETIA

Anda Pengguna DIGI??

ASSALAMUALAIKUM.....


           Fuhh fuhhh hembus sikit habuk yang melekat dekat blog nie...hukhuk....sampai batuk..dah dua hari tak update blog..blog pun dah penuh dengan sarang labah *metafora habis.....sebenarnya bukan malas nak update....tapi malas nak on laptop pastu nak simpan balik..ahaks...acecey alasan semata...cakap je lah malas kan senang....


         Ok korang yang kaki tangan mata kepala tv tue mesti hari-hari tengok tv kan *ayat keling bagi....dah tengok tv tue mesti ada macam-macam iklan kan..hari-hari iklan yang sama jer...siap boleh hafal lagi dialog iklan tue taw..nasib orang tak ambik jadi model ja..hehe....



         Back to the topic....korang mesti perasan kan iklan DIGI yang ada awek cun tue...ala awek yang 24 jam dia pegang handphone..then tido pejam mata satu saat..bangun balik sebab member dia ajak tengok wayang..ha perasan tak??perasan je lah eh kalau tak perasan pun..nanti check balik iklan tue.. :)




           Ha ney dia..nie lah yang Atie nak cerita sangat nie...ada promosi dari DIGI taw...wah Atie pantang dengar promosi nie..memang nak terjah habis la..dengan hanya RM1/sehari...korang boleh sembang dan chat puas-puas dengan member,awek,pakwe,balak,cengal,meranti...eh?? ha seringgit ja sehari weyh...dari pukul 1am hingga 7am dengan syarat subscribe 'super borak'..sapa nak bagi dekat korang murah macam nie....super saver pun rm3 sejam...so apa lagi jom tukar plan DIGI hari nie juga....




TERIMA KASIH SUDI SINGGAH :)

12 sayang gua:

THE LEKAT LEKIT STORY said...

time tu time tido dah.. nak borak ngan sapa lagi. kekekekeke

nik rosmawati said...

tak penah guna digi,murah ker

Eera Shera said...

iklan tu xpenah tgk sbb lama dah x tgk tb huhu..tp tau la psl promosi digi ni. srius murah kn..rasa nk pki digi je. tenet tu sgt pntg tau hehe

ParkAir said...

uih baru 2 hari tak update mana labah2 naik lagi...

Taufiq Arifin a.k.a. Topimagine said...

xpernah guna digi lagi.. bukan ke foreigner je yg ramai guna digi ni :)

chemay said...

lepas ni nak guna digi jugak laaa.
kimat sikit nak gayut dengan boiprenggg.
hihihi

Nurulee said...

Memang murah. Hehe =D

http://thenurulee.blogspot.com/2012/06/mid-year-exam-result.html

CiK FizA said...

dh pnah pkai dlu tp sbb ptus ngn bf trus mogok digi >.<

erkk, motip? hee =P

msredcheesecake said...

akak celcom... blom pernah try digi...

ஜ miss klanika ஜ said...

pengguna digi jugak . postpaid.

Namee Roslan said...

digi sangat best cuma dia punya weak coverage je. tapi dia memang best ! saya digi user ! hehe

Eca Dwinky Asha said...

<-- bekas pengguna digi.haahahaha..

pena guna semua tau,dari digi yg ada super saver,digi music....yg sebelum tu lagi...skrg guna digi campus..last2 simcard jdi pekasam.

COPYRIGHT @ NYAMUK TERBANG 0216