TEMAN SETIA

Pelik Yang Tak Berapa Nak Pelik

ASSALAMUALAIKUM.....


        Hello semua....lama jugak la fikir idea nak update blog nie..tiba-tiba semalam time tengah berak terus dapat idea...pastu kepam idea tue..hari nie baru nak taip dalam nie...malas betul nak taip nie..eh tak boleh ker bila kita dapat idea jer...terus tertaip dengan sendirinya dalam nie... *kena cipta mesin nie...ok untuk entry kali nie Atie nak share sikit benda pelik dekat diri Atie..tapi Atie rasa macam tak pelik pun..haha


1. Kadang-kadang duduk dalam rumah tue dengan tidak semena-mena gi bukak peti sejuk....lepas tue tutup *saja seronok bukak sebab boring


2. Suka sangat tengok fb awek-awek yang cun..lepas tue bukak satu-satu gambar diorang *sampai orang kata Atie lesbian..hello i'm straight ok


3. Suka main dengan remote tv..tukar-tukar siaran..lepas dah puas tukar terus masuk bilik.. *tak tengok pun tv tue


4. Time tengah basuh baju...suka tunggu tepi mesin sebab nak tengok baju tue pusing *jakun pulak rasa


5. Suka pakai earphone tapi tak on lagu...wahaha *macam orang gila




            Cukup dah rasa lima tue..kalau tulis banyak nanti orang cakap tak betul..haha...ada tak yang berperangai macam Atie nie... peace ...>.<


*p/s: lagu tema 'hanya aku cinta kau seorang' tue tajuk dia apa tah 

TERIMA KASIH SUDI SINGGAH :)

7 sayang gua:

nn lylyn said...

ada =) bile time tgh boring..

Shawn Razaleigh said...

sambil berak lu suka bygkan gua tak cerita pulak? pergh3

Kak Nam Kepoh!! said...

hi..singgah sini dan follow :)

chemay said...

eeh.
chemay pon baru lepas apdet pasal mende2 pelik nii.
hehe.
chemay pon suka pasang earphone tp tak dgr lagu pun.
gilaa je kann
:))

msredcheesecake said...

Yg no 5 tu akak slalu wat.... Dah siap pasang earphone leh lupa lak on radio...hhee

aniqbukhary said...

Pelik yg x berapa nak pelik.. :)

Namee Roslan said...

5 5 tu semua namee biasa buat. nak nak time buka peti ais n tutup balik. haha...

COPYRIGHT @ NYAMUK TERBANG 0216