TEMAN SETIA

Jadikan Muka Blink Blink

ASSALAMUALAIKUM.....


          Holla lapar kepsi...motip sangat intro dah bagitau lapar kepsi kan..hakhak...well orang kena pantang ayam macam nie al..sedih woo dah tak boleh makan ayam....kalau tak memang makanan wajib la hari-hari...sampai badan pun dah macam ayam eh??so sekarang hari-hari makan ikan which is selama nie memang tak pernah pun makan....nah ambik rasa..berlagak sangat tak nak makan ikan sangat sebelum nie....


           Ok entry kali nie bukan lah Atie nak cerita pasal ikan mahupun ayam mahupun anak ikan *motip lagi....tapi Atie nak bagitahu yang Atie sekarang tengah amalkan ambik benda alah nie




          Ho yeah...lepas nie boleh jadi muka Maya Karin la..hakhak...konon-konon nak bagi muka bercahaya...mata terang....sedap kot benda nie...rasa masam-masam buah..rasa macam nak jer teguk semua satu kotak....tapi idok ler muka bercahaya macam dalam tibi dok cerita tue....cuma rasa segar sikit la lepas minum....


         Atie minum menatang nie cuma sekali seminggu *menatang sangat....sebab sebab harga dia yang melimpah ruah ke ladang gandum...6 botol (1 kotak) rm28.80..mau rabak poket kalau minum sebotol sehari...tak sanggup woo....banyak lagi benda penting yang nak buat guna duit nie...tapi ok la kan minum seminggu sebotol...6 botol boleh tahan sampai sebulan lebih...waaa kedekut sangat Atie nie..ehem bukan kedekut tapi jimat..so korang nak rasa muka korang shine shine ala ala maya karin gitu..boleh la cuba innershine nie...ada dua jenis tak silap..satu prune...satu lagi berry (macam dalam gambar)...


*p/s: coming up next : mengubat masalah bibir kering        


TERIMA KASIH SUDI SINGGAH :)

6 sayang gua:

Rosalia said...

rse dia ok ke? tkt loya je minum.

Rapunzeel Cikilolo said...

air ni memang sedap. tapi tu la pasal. rabak kalo minum tiap hari...

Namee Roslan said...

namee minum prune. hehe. untuk kulit.memang best.:)

syAzAnA said...

mahal kann? tu yang jarang sangat beli tuu. heheeh


syaz follow sini dear. :)

Cik Aish said...

ada satu yg utk mata tu pun best kan

chemay said...

teringin nak cubaaa.
tapi mahal sangat la atiee.
sobs3
T____T

COPYRIGHT @ NYAMUK TERBANG 0216