TEMAN SETIA

Aku Minat Korea??

ASSALAMUALAIKUM....



           Hello semua..entry kali nie Atie cuma nak borak kosong ja..nak promote benda pun..tak der apa yang nak promote..nak buat ST...macam tak der idea pulak..so kita sembang jer lah...ahaks...


          Hmm...Atie yakin sekarang nie ramai sangat kan yang jadi kipas susah mati Korean Drama...bukan sekarang jer..Atie rasa dari zaman Atie sekolah dulu lagi dah ada fenomena macam nie kan *tua pulak rasa...kalau tanya Atie...Atie nie bukan jenis gila korea la...pelakon korea pun kenal Lee Min Ho sorang ja pun..yang len sumpah tak kenal...group korea pun kenal Super Junior ja...tapi kalau tanya nama sorang2 dalam tue memang tak tahu la....



            Ok kita cerita bab drama pulak..Atie cuma minat tengok dua jer drama korea...tue pun sebab tertengok dan terus suka tengok *acaner tue....





           Ha nie first drama yang Atie tengok..masa tu dekat 8tv kot...ntah tak ingat dah..memang tengok sampai habis kot cerita..sebab first dah kelakar dah n tak boring..so layan ja lah..tapi yang bestnya time tengok tue tak tahu pun nie cerita korea..ingatkan jepun...hakhak..noob betul




            Ok nie second drama....Atie tertengok pun sebab roomates gila korea...so dia bukak cerita nie..dah boring sangat layan ja..lagipun Atie minat dengan lagu dia..siap buat ringtone handphone lagi kot..haha...lepas tengok cerita nie..dah macam malas pulak nak layan cerita korea lain..sebab malas nak download..tahu la cerita korea banyak yang berepisode panjang kan..kena pulak guna berukband siput khinzir nie..memang tak la nak download..hehe


           Ha korang minat korea tak??cer bagi sikit cerita yang best...

*p/s: nak order makanan online terus ke rumah?? KLIK SINI



TERIMA KASIH SUDI SINGGAH :)

12 sayang gua:

cik ery said...

byk la cite korea yg best sekarang ney.king 2hearts.rooftop prince.ghost.big.i do i do.hehehe.dan byk lgi.ak mmg gile drama korea! >.<

*zafirah* said...

both fira minat^^sekarang layan sassy girl pulak,cube la tengok,gerenti puas hati^^

Rosalia said...

full house best juga :)

Atiqaa Payung said...

Dulu cm ni "ape jadah korea ni," sekrang file dunload full with korean miahhha !

Azhafizah[フィザ] said...

minat!hehe..skang ni yang famous rasanya cerita 'love rain' tu.

Namee Roslan said...

best !! ni autumn in my heart !! sedih !!!! :(

chemay said...

sama!
1st cerita korea chemay tengok. full house.
then my girl.
then coffe prince.
then banyakkk lagiiii~
hehehe

msredcheesecake said...

layan gak korea, tp tamo yg sedih2, yg klaka2 bule...

chekgu Azam Aziz said...

laki pun ramai minat korea kan..hurm.. xtau ape yg menariknye kpop nie..aish...

Atiqah Wadiah said...

protect the boss sumpah best..klakar sgt :)

AmyZana said...

Try tengok cerita nih

>>> Shut Up Flower Boy Band

:DDD

nik rosmawati said...

tak minat korea.dulu2 time full house popular layan la sekejab..hehe

COPYRIGHT @ NYAMUK TERBANG 0216