TEMAN SETIA

Online Food Untuk Semua

Assalamualaikum....



         Okeyh untuk entry kali nie..Atie nak memperkenalkan korang tentang satu website yang menyediakan online food delivery untuk korang...ahaks....selalu korang tengok ada pizza delivery ja kan...tapi tapi kali nie lain sikit..dia Food Panda..korang boleh order secara online...dan diorang akan terus hantar ke rumah korang...memang sesuai lah untuk mereka yang tersangatlah rajin untuk keluar cari makan...





          Comel pulak panda nie...agak-agak kalau order panda comel nie ker yang hantar depan rumah..alahai





          Nie adalah prosedur yang dijalankan oleh food panda...tapi sayang dekat area rumah Atie tak der la pulak servis nie...kena tunggu la..nanti mesti ader...





*p/s:: lapar pizza...ada yang nak belanja tak??



TERIMA KASIH SUDI SINGGAH :)

5 sayang gua:

Amanina said...

online food?? eishh, baru tahu harini. hehe. senang jela, goyang kaki orang datang hantar. ehehe. thanks sharing kak :d

THE LEKAT LEKIT STORY said...

akak selalu on cal food jer.. kalau online food pizza hut je. tak pun fast food masak sendiri..kekekke

Nurul Ainaa said...

bagus lah, cek tengah lapaqqq ni! :P

msredcheesecake said...

Fes time dengar online food ni.... Sesuai tuk org malas masak cam sy....hhee

chemay said...

1st time dengarrr,
lepas ni nak try kalau ada kat jb tu hahh
:D

COPYRIGHT @ NYAMUK TERBANG 0216