TEMAN SETIA

SEGMEN NT : Kenangan Ramdhan Saya

ASSALAMUALAIKUM.....



           Salam ramadhan buat semua pembaca blog ini...hummm sedar taj sedar dah 10 hari kita berpuasa kan..rasa kejap sangat...macam mana puasa korang tahun nie??dah tinggal ker???tahun nie Atie puasa dekat rumah sewa...memang lain sangat dari puasa sebelum nie...sebab kena masak sendiri..survive cari makanan sendiri untuk sahur...sebelum nie semua mak sedia.hihi...ok bersempena ramdhan nie...Atie ingat nak buat segmen la untuk korang semua...nak tahu segmen apa??jom baca lagi....


          Atie nak korang kongsi cerita ramadhan korang..tak kira la...sedih ker....hepy ker...ngeri ker...boleh??nak join??jom tengok syarat...


SYARAT SEGMEN


1. Klik SINI dengan SINI

2. Buat satu entry bertajuk  "SEGMEN NT : KENANGAN RAMADHAN SAYA

 3.  Tempek header atas nie dalam entry tue 
 4. Ceritakan pengalaman korang dalam entry tersebut  
 5. Tag sekurangnya 4 orang rakan *pastikan diorang tahu
 6. Tinggalkan link di entry ini



         Ha senangkan???ahaks....3 cerita paling best akan dapat duit raya dari Atie...cepat2 join...Tarikh tutup pada : 10 Ogos 2012


*p/s: nak kad raya??? SINI



TERIMA KASIH SUDI SINGGAH :)

3 sayang gua:

hafiz hafizol said...

weyh.. aku dah join... ciplak balik entri yg tahun lepas... kahkah :p


http://hafizhafizol.blogspot.com/2012/07/segmen-nt-kenangan-ramadhan-saya.html

Haifa Yasmin said...

Yasmin join :)

http://yasminmirol.blogspot.com/2012/07/segmen-nt-kenangan-ramadhan-saya.html

Namee Roslan said...

kenapa segment ada churp2....haha :O

COPYRIGHT @ NYAMUK TERBANG 0216