TEMAN SETIA

Hangat.MY????Apa tue??

ASSALAMUALAIKUM....



          Sekali lagi salam ramadhan buat semua pengunjung blog ini..memang sekarang Atie jarang dah nak update blog nie...tapi tetap update bila ada masa free...sebab sekarang nie sangatlah busy dengan kelas dan assigment yang melimpah ke ladang gandum lepas tue puppp jadilah kokokrunch...ha merepek la banyak-banyak Atie oiii......


         Bagi yang free dengan Atie dekat FB mahupun yang like fanpage blog Atie...mesti ada ternampak Atie share link tentang Hangat.my kan???mesti korang tertanya apa benda la menatang nie....ha meh sini nak bagitaw sikit....





           Ok kalau korang nak tahu hangat.my nie macam surat khabar online...dia banyak berita pasal isu semasa....isu yang menarik...so kalau korang free boleh la godek-godek website nie untuk tahu perkembangan dunia...tak der lah orang cakap korang duduk dalam hutan nanti...yer dak??



           Lagi lagi....website nie juga ada memuatkan berita yang belum dipaparkan dalam akhbar mahupun berita tv...ha part nie Atie suka..sebab nanti boleh la buat muka bangga sebab tahu awal dari orang lain..ngehngeh...ha apa lagi korang...cepat lah terjah website nie..







TERIMA KASIH SUDI SINGGAH :)

5 sayang gua:

Umie Artoqiemie said...

oh.. thanks bagi info..
hangat gitewwww kan haha.

gigiAriEma said...

Pastikan yg hangat itu benar2 belake. Hehe:D

E'in said...

okay, t e'in terjah..

msredcheesecake said...

waaa lagi cepat dr mainstream... hebat ni...

Namee Roslan said...

hangat la banyak hot hot je ! terjah !

COPYRIGHT @ NYAMUK TERBANG 0216