TEMAN SETIA

Kegilaan Baru

ASSALAMUALAIKUM....



         Akhirnya dapat juga Atie berbuka dekat rumah...setelah sekian lama tak balik...rumah setengah jam ja dari kampus..tapi entah kenapa tak der kesempatan untuk balik...*nampak busy kan...bila duk rumah nie memang haruslah online 24/7 sebab takder kerja penting yang kena buat *kerja tak penting memang tak buat...dasar pemalas....



           Online sekarang nie mood dia dah tak sama macam dulu...dulu memang Atie selalu jalan dekat blog orang...tapi sekarang...orang pun dah jarang nak update blog..acane nak blogwalking gini...alahai....blogger blogger sekelian..mana korang menghilang..takkan nak biar dunia blog nie hilang macam tue jer...come on la guys...kembali berblogging....pleaseeeee.....



              Justeru disebabkan dah tak tau nak buat apa masa online...Atie pun godek la game dekat fb nie....walaupun dulu memang tak minat langsung dengan game dalam tue....dan dan bila dah start godek..dah berjangkit pulak wabak tak boleh nak shut down lappy akibat terleka dengan game fb ini...





           Game macam budak2 tak cukup umur...tapi tetap layan demi untuk menghilangkan rasa boring di dalam diri...ha jom la join Atie men games nie..leh jadi neighbours....hoho


*p/s: incik boipreng berbuka dekat rumah hari nie...wink!!


TERIMA KASIH SUDI SINGGAH :)

7 sayang gua:

Gugu Suseno said...

blogger sume sebok . hehehe . untunglah bf dtg b'bke kt uma :)

hafiz hafizol said...

bestnye bakal suami berbuka kat rumah.. bestnyee...

sHaR!Na eLyaNa said...

da lama sha xmen ni..hehe

ZF said...

ZF mmg xsuka main game kat fb ni..hahahaha

lelakisemalam said...

game elok utk kesihatan minda...ahhh stress!

THE LEKAT LEKIT STORY said...

sempat je confirm akak update dik.. kalau ada masa & idea. kdg2 idea ada masa lak takde.. bila masa lak lapang idea lak kontang.

Namee Roslan said...

dulu before namee ada blog, namee ada cafe world ! hehe. gila sangat dengan cafe world namee tu.emm yela atie,mmg ramai yg dah taknak update blog. dah bukan trend lg. semua dah stop pun. tapi namee takkan stop ! :D nnti nkupdate bloglist. sesiapa yg dah taknak update tu namee nak removed je.

http://nameeroslan.blogspot.com/

COPYRIGHT @ NYAMUK TERBANG 0216