TEMAN SETIA

Lagu Raya Proton

ASSALAMUALAIKUM....



        Diam tak diam lagi dua hari jer umat Islam nak menyambut Aidilfitri.....rasa kejap kan masa....dah nak habis puasa...hukhuk...ha sebut pasal raya nie kan....Atie yakin mesti korang semua ada lagu raya kegemaran kan??kalau tanya Atie....Atie nie jenis layan semua lagu...sampai kadang-kadang tak ingat tajuk lagu..main belasah ka nyanyi..hoho 



          Lagu raya semua tajuk lebih kurang ja kan kan???memang dah tahu nak letak tajuk apa kot..tak kira la lagu lama ker lagu baru ker..tajuk dia kebanyakkan nya "Selamat Hari Raya"....


        Atie bukan nak cerita pasal nie pun sebenarnya...yang betulnya...Atie nak bagitahu korang tentang promosi proton..besa la raya nie memasing buat promosi kan..sama la macam proton...yang bestnya proton cipta lagu raya khas untuk korang...memang lain dari yang lain kan....






        Ha amacam??dah dengar??kalau korang rasa best cepat-cepat la download k...dan dan proton juga sediakan ruang untuk korang rakam video ucapan raya korang sendiri...nanti boleh la korang buat e-card raya untuk kengkawan korang kan??





        Ok itu saja untuk entry kali nie..selamat hari raya semua...maaf zahir dan batin :)


*p/s: raya tahun nie agak special...



TERIMA KASIH SUDI SINGGAH :)

1 sayang gua:

MawardiYunus said...

singgah baca2 blog awak http://mawardiyunus.says.com/recommendations/coca-cola-semangat-ramadan

COPYRIGHT @ NYAMUK TERBANG 0216