TEMAN SETIA

Nuffnang Berwajah Baru

ASSALAMUALAIKUM....


             Fuhh setelah seminggu berjuang dnegan kelas...akhirnya ada jugak la masa untuk update blog....bila dah lama tak buakk blog bermakna lama la jugak dah tak online....online pun guna fon jer yang mampu...hukhuk *bak tisu sekeping....


          Dan yeah akhirnya hari nie baru boleh ngadap laptop yang comel secomel tuan nya nie....ehem...mohon jeles...bila on jer website semua...puppp dah banyak berubah...memang terkejut chimpanzi la Atie....paling ketara sekali web Nuffnang...semua dah berubah...








         Tengok tengok...dah berubah kan???sampai Atie nak log in pun dah tak tahu dekat mana..hoho...nak kena explore lebih lagi la gini...sebab memang 100% berubah website dia...jom kita explore sesama....


p/s: hari nie berbuka dengan incik boipreng



TERIMA KASIH SUDI SINGGAH :)

3 sayang gua:

Cik Nur said...

yg baru ni, bila nak cash out ada sedikit kekeliruan..huhuhu

msredcheesecake said...

deco baru nak raya kot kan?

untungla ada boipreng...

hafiz hafizol said...

yeah... mmg x pegi godek lagi..

COPYRIGHT @ NYAMUK TERBANG 0216