TEMAN SETIA

Bila Nafsu Tak Dapat Dibendung

ASSALAMUALAIKUM.......




       Hello readers...lama tak update..busy dengan kerja...dah kerja uolls....busy sangat...padahal idak ler banyak sangat pun kerja...saja buat teruk...hiks....nie pun curi update dekat dalam office..nampak kerja mengulat aku semakin rancak...



       Cer korang fokus sikit dekat tajuk entry kali nie..ehem macam lain macam jer kan..erkk apa benda sebenarnya nie....ok actually aku baru ja dapat duit ptptn...memang seronok sangat la kan...disebabkan duit ptptn nie adalah duit paling ditunggu maka nafsu datang secara berleluasa*ayat macam tak sekolah...semua benda aku nak beli...


     Ha nie la yang nak cerita dan berkait dengan tajuk entry...opsss...nie bukan entry lucah yer...pagi-pagi lagi member aku dah mesej cakap duit ptptn dah masuk..kemain haaa...nampak sangat aku nie memang tunggu duit ptptn...dan petang tu jugak ajak mak pergi Al-Ikhsan..memang dari sebelum start LI lagi aku dah target nak masuk situ...dan dan....nie lah hasil yang berjaya dirembat


|
|
|
|
|
|
\/
Sandal RM185

Selipar RM70


Tshirt RM35 


        Dan tahniah buat diri sendiri kerana berbelanja secara boros dengan jayanya....lepas nie insaf dah taknak pergi dating dengan mesin atm lagi..kalau tak memang tak sampai satu sem la duit pt dapat bertahan....cer korang bagi sikit cara nak saving duit ke aku...


*nota NT : fikir nak trade in motor pulak :(



TERIMA KASIH SUDI SINGGAH :)

5 sayang gua:

Umie Artoqiemie said...

aktif betul bersukan.. shopping tempat mahal nyamuk ni hahaha. apa lagi blanje ahh! :D

Umie Artoqiemie said...

aktif betul bersukan.. shopping tempat mahal nyamuk ni hahaha. apa lagi blanje ahh! :D

Nur Aisyah said...

(y) Btw , Done follow sini , Hope akk sudi singgah blog Isyah .

{ JOM BACA ! }

http://ceritahatikuu.blogspot.com/2013/02/allah-maha-mengetahui.html

Invisible Me said...

buat tabung. Disiplinkan diri hari-hari simpan seringgit dan ke atas dlm tabung. Tapi jangan dikopak pulak tabung tu. Hehe. Hanya pendapat :)

sha (chirp chirp) said...

cuba asingkan duit sket dkt akaun lain, pastu suruh mak ke pgg card. jgn sentuh duit tu, kalau kecemasan je guna. nnt akaun asal tgk duit sket je, takdela nk beli sgt. heee.


singgah sambil follow sini! :) #1909
ice-chirp-chirp.blogspot.com

COPYRIGHT @ NYAMUK TERBANG 0216