TEMAN SETIA

Jawatan Kosong Untuk Fresh Graduate

ASSALAMUALIKUM.....



      Well...hello dear readers...hari nie dah dua hari aku start praktikal..so far sangat best sebab kerja dalam pejabat dengan aircond sejuk..sapa tak nak kan..hewhew...tapi sebulan je lah...lepas tue boleh beransur ke bengkel untuk pegang mesin....tapi memang best la firma nie sebab semua dalam nie otak masuk air macam aku jugak termasuk enginer ok...sangat enjoy....



       Tutup cerita pasal praktikal..kita bukak pulak pasal jawatan kosong....tadi dapat email dari nuffnang...nuffnang ada announce pasal jawatan kosong dekat netccentric.com ...sedara kembor nuffnang dengan churpchurp jugak la nie...





       Banyak jugak la jawatan yang ditawarkan..syarat kelayakan pun idak ler susah sangat...paling penting korang hebak dalam english...ha nampak penting dekat situ...dan dan jawatan dia macam best jer...hiks...nasib aku tak habis diploma lagi..kalau tak confirm aku pun apply sekali...




      Korang boleh terus klik gambar atas nie untuk lebih detail dan syarat kelayakan untuk apply job tersebut..dan dan korang boleh apply terus secara online...kalau korang berjaya korang akan dishortlisted kan untuk temuduga...goodluck...xoxo..


*nota NT : Curi online dalam office...yeahh






TERIMA KASIH SUDI SINGGAH :)

2 sayang gua:

iAmCekbolat said...

ahamboihh . kemain lagi . takpaa gudluck na kak oi ;D

hafiz hafizol said...

ha'ah. aku pun dah isi jugak jawatan. dan dan je aku. padahal English sepatah haram aku x pandai.. wuwuwuu...

COPYRIGHT @ NYAMUK TERBANG 0216