TEMAN SETIA

Semangat Yang Tak Kesampaian

ASSALAMUALAIKUM.....



        yooo....heloo readers...ok hari nie dah masuk semester baru...dah semester 4 dah...lagi 2 sem ja tinggal....seronok sangat iteww....ouhh btw...result last sem dah pun keluar...and again lulus semua...alhamdulillah...tapi kureng sikit la pointernya...bercinta sangat gini lah jadi...so bila dah masuk sem 4 maka masuklah dunia praktikal...aku dapat praktikal dekat ja dengan rumah sewa..dekat sesangat...



          Aku LI dekat KTPC...Kulim Technology Park Corporation Sdn Bhd....nie pun baru aku tau nama penuh dia sebab baru search google tadi...haha...nak search banyak2 pasal ktpc nie lain pulak aku jumpa..malas aku..korang search la sendiri...apa pun KTPC nie dia besar sangat tempat dia sampai first aku gi cari pintu masuk tak jumpa....banyak bahagian dalam tue...aku pun tak ingat..yang aku tau kerja aku main mesin CNC...blerghhh....tak reti betei main mesin nie...



        Hari nie memang kena lapor diri..aku semangat woii..bangun pukul 6..lapor diri pukul 8.30..nampak semangat teruk..pukul 7 lebeyh aku dah keluar rumah...padahal tak sampai 5 minit pun tempatnya dari rumah aku...dok lepak sampai dekat sejam oii...sorang pun tak nampak bayang...nak kata tutup macam tak mungkin..sebab surat suruh aku lapor diri hari nie..nasib la ada dengan member aku tak de la malu sangat...haha...



SELEPAS SEJAM............


Kakitangan KTPC : yer dik cari sape?
Aku : Saya nak lapor diri untuk industrial training
Kakitangan KTPC : ouhhh ada tak surat cakap kena jumpa sapa?
Aku : Encik Saidin
Kakitangan KTPC : Ouhhh encik Saidin tadi dia ada..dia pergi makan rasanya
Aku : Jadi bila saya boleh lapor diri sebab dah pukul 9
Kakitangan KTPC : Esok dik...hari nie KTPC tutup
Aku : K -.-'


        Akak tue sebenarnya dah 3 kali lalu depan aku sebelum tu..apa salahnya dia bagitau terus KTPC tutup...aku tanya mak guard sebelum tu takde bagitau KTPC tutup..herr nak marah rasa....


*nota NT : baru nak semangat LI .....haha


TERIMA KASIH SUDI SINGGAH :)

5 sayang gua:

Aku Penghibur said...

good untuk practical

Rapunzeel Cikilolo said...

semangat sangat ni...

hehe.

goodluck ye...

Umie Artoqiemie said...

semangat bekerja semangat!

Cara Mudah said...

(blogger malaysia)
salam blogger,blog yg cantik.,goodjob..brminat nk link kn blog dan senaraikan blog di mmber list homepage blog sy...sama2 dpt backlink... http://searchsecure.blogspot.com/2013/03/dapatkan-backlink-cara-mudah-rahsia-seo.html..klau brminat..text sy di entry di ats,bersama2 link blog anda..lpas da psang bnner.. happy blogging..

Ainim Suju said...

Aduhai..kesian dia. Sabar banyak2 ya. Esok jangan tak semangat pulak dik nak praktikal

COPYRIGHT @ NYAMUK TERBANG 0216