TEMAN SETIA

Digi WWWOW Awards

ASSALAMUALAIKUM....




       Hello readers...ney ha nak cerita aku masuk pertandingan...pertandingan sangat...bukan calang pertandingan nie...Digi WWWOW Awards uolls....ha gitu...macam last year aku tak sempat nak join sebab tak tahu pun bila mula...tahu nie sempat....awal-awal lagi aku dah submit penyertaan...tapi tak rasa pun boleh menang..yer ler..kitewww niewww bukan blogger hebak pun...*gedik sangat...nie pun saja suka hati join...



       Well aku dengar macam-macam desas desus pasal benda nie..ada yang kata ramai blogger boikot lah..ada kata kurang sambutan lah..but who cares....aku join jugak..kahkah*ayat kipas....tapi satu lah yang den lomah sikit sebab kena vote....hok aloh berat nanang gini gak....sapa la yang nak vote aku nie....berapa kerat jer ha yang baca blog nie....





TERDETIK UNTUK BERBLOG


       Secara jujurnya aku buat blog nie masa zaman duduk dekat matrik...time tu kejutan budaya...haha...habis semua benda aku nak buat..twitter,myspace dan segala benda...termasuklah blog nie...oh ya...blog pertama aku bukan hok nie....ada lagi satu blog...blog tu aku letak nama Katak Pink.....pastu dah baik punya buat blog tu...lupa plak password..ha kau..aku tak pasti sama ada lupa atau ditukar*if you know what i mean...maka tanggal 2 jun 2011...aku buat blog nie..gigih jugak la edit sana sini..suruh orang tolong buat header segala...dan ramai jugak yang terlibat secara langsung dan tidak langsung dalam buat blog nie*cewaah ayat macam nak buat filem box office...fully blog nie aku ikut tutorial LYSSA sebab tutorial dia senang faham...dan header pulak TENGKUNIZAM buatkan...aku bukan reti pun bab2 edit denagn coding nie...bangang sangat haha...dan sehingga hari nie...memang sepanjang masa aku akan update blog cinonet nie...



PENCAPAIAN

        Aku tak pernah join apa2 event blogger..sangat tak pernah....octtwtfest pun tak pernah*betul tah eja gitu.....bukan taknak pegi tapi sebab selalu sangat buat jauh2 aku nak pergi naik hape kan....takkan nak panggil ironman bawak gi sana..ohh noo...menang GA pun tak pernah sebab jarang aku join...hihi...setakat dapat earning nuffnang jer blog nie mampu...tu pun tak banyak...lagipun aku buat blog untuk suka-suka ja...saja seronok taip
*ok part nie rasa macam semacam sangat 





UNDILAH

          So jom kita mengundi...jom kita mengundi...haha maghi ler ramai-ramai undi I dekat sini haa...nanti I belanja HACKS sorang satu..kenapa HACKS...sebab Hanya Aku Cinta Kau Seorang..wahh gituuwww.....KLIK HERE TO VOTE



*nota NT : Jangan lupa join contest RM50 gua....entry di side bar...



TERIMA KASIH SUDI SINGGAH :)

6 sayang gua:

D_08 said...

good luck le yongggg

Nur Azila said...

Good luck..

Samalah. Dulu buat blog sbb terpengaruh ngn kawan2. Tengok seronok je. Bila dah buat memang seronok pun. Dapat kenal ngn kawan2 alam maya. Tak pernah join event,GA,contest ke apa. Sbb rasa blog tu berapa kerat je datang. Sedih. Lg satu blog ni seperti diary kita. Akan ada sampai kita tua,ada anak,cucu pun boleh baca.

Azhafizah Md Nor said...

All the best dear :)

Adi Zhaf said...

Good luck =)

Seo Etc said...

Follow done http://seo-etc.blogspot.com/

Norcahaya Ali said...

dah vote , gudluck hokay :)

COPYRIGHT @ NYAMUK TERBANG 0216