TEMAN SETIA

Masa Untuk Berdiet

ASSALAMUALAIKUM......




        Hello peeps....sihat ke??hopefully semua readers tersayang sihat lah yer....aku macam biasa..sejak kena jerebu nie asyik batuk dengan selsema jugak..tak lupa demam dan juga sakit tekak..pakej kau ha....disebabkan sekarang dah keje maka masa makan pun tak tetap lah..kalau dulu boleh la time lecturer ajar depan pun aku dekat belakang boleh melantak lagi..sekarang nie memang kena makan ikut time la....



        Aku nie selalu sangat skip breakfast...dari kecik lagi..memang tak suka sangat nak makan pepagi nie..tak tahu kenapa..sampai kena paksa dengan mak aku...tapi sekarang...terpaksa jugak ambik breakfast sebab keje masuk 8.30...lunch pukul 12.30..mana nak boleh tahan perut kan...memang perut berdendang lagu dangdut Memori Daun Pisang lah...*jom karok....so untuk menyelesaikan masalah ini..maka aku beli...



|
|
|
|
|
|
|
\/




        Fitness uolls....haha aku pilih yang ada fruit sebab yang nuts aku bukan nak makan pun takut jerawat la konon....tapi memang sedap gila benda nie....sampai aku lambat gi keje melayan benda nie...makan ngan low fat milk sejuk2..perghhh....






        Dapat towel uolls....boleh bawak g jogging petang2...ehem jogging la sangat...tapi fitness nie boleh shapping badan....ada protein dan cepat kenyang..bagus untuk breakfast dan juga kalau lapar malam2 boleh la melantak benda nie...kalau yang tengah diet tue..korang disarankan ambik benda nie..memang sangat berkesan....sebelum terlupa....contest top referrel aku akan tamat esok....jangan lupa join SINI



*nota NT : rasa hepy sejak praktikal nie...hoho



TERIMA KASIH SUDI SINGGAH :)

1 sayang gua:

Umie Artoqiemie said...

sodap je packaging dia. xpernah try lagi. hehe.

COPYRIGHT @ NYAMUK TERBANG 0216