TEMAN SETIA

Diet Atau ..........?

ASSALAMUALAIKUM.....



       Hello readers....sebelum merapu aku nak bagitau yang result LI aku dah keluar..and yes aku lulus dengan jayanya...so boleh la sambung sem 5 dengan senang lenang....ohoiii ada lagi setahun nak grad...lamanya.....


       Kalau korang perasan banyak post aku yang bercerita pasal aku nak diet..dan ini bermakna banyak kali jugak lah aku nak diet tapi tak berjaya termasuk lah post kali nie...ekekeke....disebabkan aku nie antara manusia yang bekerjaya dan sibuk*buat-buat sibuk...maka menu harian aku adalah benda ini sahaja...



        wuaaaa tak best nya tempek gambor takde watermark nie....ehem bila tengok ada Milo silalah fikir bahawa menu aku nie adalah menu yang sihat walaupun hakikatnya aku main rembat jer milo nie masa tengah beli barang dapur dengan family....


         Nie lah makanan rutin aku...tak kira lah pagi petang siang malam..nie jer yang aku makan..tapi minuman tue aku selalu tukar lah..kekadang Milo..kekadang La Coffee....sebab???aku nak diet....rasa macam makan menda nie aku akan turun berkilo-kilo..ha gituuuu.....satu lagi aku nie jenis pemalas tahap maksimum sampai kekadang tahap malas aku nie nak orang datang suap aku makan dekat katil lepas tu aku sambung tido balik*sila jangan meminang aku buat masa sekarang


         Tapi seriusly kalau korang makan macam nie memang boleh turun berat badan..aku dah try dah dulu masa zaman matrik..time tu tak fikir pun nak diet...tapi sebab malas sangat nak turun cafe + ekonomi meleset...so aku makan macam nie je lah..tup tup berat turun berkilo..*sila simpati...


        Kali nie memang aku tekad nak diet..nak try tak makan nasi..makan benda bersup jer...nak tengok lepas sebulan jadi macam mana..tak tahu berjaya ke idak sebab aku nie pantang nampak boipreng aku makan mesti aku nak makan jugak...hoho..hopefully berjayalah diet aku yang kali ke berapa ribu tah nie...


      *REBUT PELUANG DISKAUN 15% PEMBELIAN DI TUDUNG2U..RUJUK ENTRY INI*


*nota NT : tolong bagi semangat untuk masuk belajar


TERIMA KASIH SUDI SINGGAH :)

3 sayang gua:

Yumida Huda said...

hope mencapai misi..go go go

arifah said...

semoga diet awak menjadi..hehehe :)

Azhafizah Md Nor said...

selamat menjalani diet anda ye..moga berjaya..kalau fiza ni seminggu je bertahan..hehhe

COPYRIGHT @ NYAMUK TERBANG 0216