TEMAN SETIA

Kopiko La Coffee The Best

ASSALAMUALAIKUM......



         Hello readers...setelah sekian lama tak berupdate blog nie atas sebab internet sangat lambat..akhirnya terupdate jugak...banyak sebenarnya nak cerita tapi atk sempat...busy siapkan final report...dan busy dengan kerja part time....


       Bila dah sibuk masa nak makan pun dah takde uolls...so untuk gadis-gadis malas fikir pasal makan dan malas nak masak....Kopiko La Coffee sangat lah membantu...


rendah asid dan sesuai untuk mereka yang mempunyai masalah gastrik


sachet comel yang boleh dibawa ke mana saja

        Aku tertarik dengan packaging dia..sebab aku rasa macam lawa....first time try masa housemate aku bagi aku dah rasa addict dah..bukan ketagih ok...tapi sebab rasa dia..sangat lah sodap...serius...dan dan..mak ngan ayah aku pun minum tau...dan sekarang Kopiko La Coffee lah yang menjadi temanku sepanjang hari..bancuh secawan..makan dengan biskut kering...perghh terangkat....korang kena cuba tau untuk rasa kelainan dia berbanding coffee yang lain....

*nota NT :: ada yang nak teman tengok Highland Tower tak?


TERIMA KASIH SUDI SINGGAH :)

5 sayang gua:

iAmCekbolat said...

minum pastu kencing baau LA coffee . hikhik .

sayaaa bauuuuu ! pahtu kak bolat tak minum dah . wakakakaka :D tak senunuhnya kekomenan bolat nih .

Ainim Suju said...

glamour betul LA Coffee ni skang

Teena Tna said...

Macam best jer, macam best jer. Hehe

Nyamuk Terbang said...

@iAmCekbolat kahkah sama!ingatkan akk jer bau cenggitu

Cik Yatt said...

tringin gk nak cuba... tngok iklan mnarik..

COPYRIGHT @ NYAMUK TERBANG 0216